WIN GRATIS workshop met Jeffrey naar Pairi Daiza

Levertijd: Er zijn nog plaatsen vrij!

Maak kans op een GRATIS workshop met Fuji X-Ambassadeur Jeffrey Van Daele in Pairi Daiza op zaterdag 28 september bij aankoop van een Fujifilm X-T30 of X-T3!

Klik hier om de X-T30 en X-T3 te bekijken.

Fujifilm X-Ambassadeur Jeffrey Van Daele neemt je mee op een workshop "visie" in Pairi Daiza. In het veld krijg je amper de tijd om een wild dier in beeld te brengen. Als je er dan ziet, heb je slechts enkele seconden de tijd om af te drukken. Het is dan ook belangrijk dat je snel beslist en kan beslissen hoe je je compositie maakt, dat je weet welke composities het dier ten goede komen, welke achtergrond aan de sfeer bijdraagt en hoe je het aanwezig licht gebruikt. In een wildpark kan je dit in alle rust uitproberen. Items als tegenlicht, beeldvullend, beweging, vervagingen, isoleren op zwart/wit, kleurencomposities, etc worden uitvoerig besproken en ingeoefend.

 

Wat moet je doen?
- Koop bij Foto Coudenys voor 15 september een Fuji X-T30 of X-T3 (body of kit). Klanten die reeds een X-T30 of een X-T3 gekocht hebben komen natuurlijk ook in aanmerking! Een onschuldige hand zal begin september 10 gelukkigen trekken die wij dan persoonlijk op de hoogte brengen. Slechts één persoon per aangekocht toestel komt in aanmerking.
- Laat ons weten dat je graag mee wil (en vrij bent natuurlijk!) door deze workshop te "kopen". Kies bij het uitchecken voor "afhalen in winkel" (bij verzendmethode) en "betalen bij afhalen in de winkel" (bij betaalmethoden).
- Like onze Facebookpagina, laat op het betreffende "evenement" weten dat je graag mee gaat en deel dit op je eigen tijdlijn.

Praktisch:
- de workshop gaat door op zaterdag 28 september van 10u tot 17u
- we spreken daar af - je zorgt dus voor eigen vervoer
- wij betalen de inkom en ook de begeleiding door Jeffrey nemen wij voor onze rekening met dank aan Fujifilm België - samen goed voor zo'n € 150!
- breng zeker een groothoek en telelens (>= 300mm) en je picnic mee. Heb je geen telelens? Geen nood, we kunnen er een beperkt aantal ter beschikking stellen.

Wil je meer weten over Fuji X-Ambassadeur Jeffrey Van Daele, ga naar www.oogvoorbeeld.com

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen