PASFOTO'S enkel op afspraak! Bel 050 277438

Zhiyun Crane 2S Combo Handheld Gimbal Stabilizer

€669,00 €669,00
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Zhiyun Crane 2S 3-Axis Handheld Gimbal Stabilizer is het jongere broertje van de Crane 2 en is voorzien van een aantal verbeteringen. Naast een veiliger snelkoppelingssysteem en tweedelige assenvergrendeling, heeft de gimbal een 0.96 inch OLED-display, meer aansluitingsmogelijkheden en een uitgebreider Follow Focus-systeem. Bij de 2S Combo wordt ook een handgreep geleverd, zodat je met twee handen kunt filmen.

Kenmerken

 • Geschikt voor spiegelreflex-, systeemcamera's en camcorders
 • Gebruiksvriendelijk en veilig snelkoppelingssysteem
 • Vergroot OLED-display
 • Directe en snelle camerabediening
 • Mogelijkheid om verticaal te filmen
 • Tweedelige assenvergrendeling voor veilig vervoer
 • Geavanceerde beeldstabilisatie
 • Voorzien van elektronische follow-focus
 • Accuduur van maximaal 12 uur
 • Groot draagvermogen


De Zhiyun Crane 2S heeft een verbeterde respons van de drie assen met behoud van de dynamische stabilisatie en een sterk geoptimaliseerd motorbesturingsalgoritme en -kracht. Daardoor draagt de Crane 2S met gemak grote camera's zoals de Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K, Panasonic S1H en de Canon EOS 1DX Mark II.

Net zo sterk met een lager gewicht
De gimbal heeft een handvat gemaakt van carbonfiber wat het gewicht van de gimbal omlaag brengt zonder in te leveren op het maximale draagvermogen.

Nieuw FlexMount systeem
De Crane 2S is uitgerust met het nieuwe FlexMount systeem wat het installatieproces van je camera op de gimbal aanzienlijk vereenvoudigt en tegelijkertijd je camera voorziet van een dubbele beveiliging.

Verticaal filmen
De Crane 2S wordt geleverd met een verticale quick release mount en een veiligheidsdraaivergrendeling. Je hebt hiervoor wel een lens support nodig om te voorkomen dat de lens naar beneden gaat hangen.

Gemakkelijke en veilige montage
Door de hoogwaardige snelkoppelingsplaat wissel je eenvoudig en snel tussen de montage van je camera op de gimbal en op een statief. De plaat heeft een 1/4" schroefaansluiting aan de achterzijde. De gimbal zelf heeft een 3/8"- en twee 1/4"- met kroonwiel schroefaansluitingen. Daarnaast heeft de gimbal een 1/4"-aansluiting aan de onderzijde.

Diverse aansluitingsmogelijkheden
De Crane 2S is uitgerust met een aansluiting voor een beeldoverdrachtszender en meerdere aansluitingsmogelijkheden voor accessoires. Op die manier deel je jouw video's gemakkelijk en snel.

Nauwkeurige digitale en mechanische focus control
De Crane S2 gimbal heeft een verbeterde, ingebouwde focus controller, servo follow focus en image transmission follow focus die je verzekeren van een zo'n klein mogelijke vertraging en zeer hoge precisie, waardoor je nooit een shot zult missen.

Vernieuwd OLED-display
De Crane 2S is voorzien van een vernieuwd 0.96" OLED-scherm, waardoor je nog beter door het menu navigeert en aanpassingen doet.

Assenvergrendelingssysteem geüpgraded
Het vernieuwde assenvergrendelingssyteem heeft een tweedelige vergrendeling die ervoor zorgt dat de Crane 2S gimbal niet heen en weer zwaait tijdens het reizen of wanneer je hem opgeborgen hebt.

Keuze uit zes gimbal-modi
De Crane 2S stabilizer biedt je zes gimbal-modi: Pan following-, Locking-, Following-, Full-range POV-, Vortex- en Go-modus. Je wisselt soepel en snel tussen de verschillende modi met slechts één knop. Daarnaast heb je keuze uit diverse geavanceerde opname-functies, zoals: Panorama, Motionlapse, Timelapse en Long exposure timelapse.

Tot 12 uur filmen op een acculading
De drie 18650 lithium-ion batterijen met een capaciteit van in totaal 6000mAh bieden een werkduur van maximaal 12 uur.

Kenmerken van de Zhiyun Crane 2S 3-Axis Handheld Gimbal Stabilizer

 • Geïntegreerde 3-staps follow focusregeling voor autofocus lenzen
 • Verbeterde koppel, respons en beeldstabilisatie ten opzichte van vorige modellen
 • Eenvoudige en snelle camerabevestiging
 • Snelle en directe camerabediening via knoppen op de handgreep
 • 0.96" OLED-display
 • Maximaal 12 uur bedrijfstijd met de meegeleverde batterijen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen