OPGELET: vanaf nu zijn we op zaterdagnamiddag ENKEL OPEN OP AFSPRAAK! Pasfoto's zijn altijd ENKEL OP AFSPRAAK! Klik op CONTACT om online een afspraak te maken.

Zhiyun Crane M2 Handheld Gimbal Stabilizer

€199,00 €199,00
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

PROMO geldig tem 31 december 2021

De Zhiyun Crane M2 is de eerste gimbal die geschikt is voor zowel, camera, smartphone als GoPro action cameras. Het formaat is zeer compact waardoor het de ideale gimbal is voor op reis. De Zhiyun Crane M2 is geschikt voor compact camera’s en de lichtere mirrorless systeem camera’s. De verbinding met de gimbal vindt plaats via Bluetooth en Wifi waardoor kabels overbodig zijn geworden. Met name voor Sony, Panasonic en Canon kunt U de camera bedienen via de gimbal. GoPro gebruikers kunnen met de speciale adapter (optioneel) model Hero4 en hoger aansturen via de Crane M2. Daarnaast kunt U  met de mee geleverde smartphone houder ook met uw mobiel de mooiste video’s maken. Met het unieke smartlock systeem kunt U de assen op slot zetten en is het opzetten en balanceren van uw te gebruiken apparaat zeer eenvoudig. De Zhiyun CRANE M2 biedt maar liefst 6 verschillende opname modi: PF (pan following mode), F (following mode), L (locking mode), V (Vortex mode),POV (full range POV mode) en GO (Go mode). Het intuïtieve OLED-display toont de gimbal-modus, Bluetooth & verbindingsstatus, batterijniveau en verschillende gimbal parameters. De Crane M2 heeft een ingebouwde oplaadbare batterij waar U 7 uur mee kunt filmen.

 

De Zhiyun Crane-M2 Handheld Gimbal Stabilizer heeft een een ongeëvenaard alles-in-één ontwerp dat een geweldige compatibiliteit biedt met meerdere apparaten zoals compact camera's, lichte systeemcamera's, smartphones en action cams zoals de GoPro. Afhankelijk van het gebruik en de opnamesituatie wissel je snel van de ene camera naar de andere.

Compact en draagbaar ontwerp
Het compacte ontwerp van de Zhiyun Crane-M2 maakt het mogelijk dat je langer en veel vrijer aan een stuk kunt filmen. De gimbal is hierdoor ook gemakkelijk mee te nemen of je nu in de buurt op pad gaat of op reis.

Ruime bewegingsvrijheid voor de camera
De Zhiyun Crane-M2 beschikt over 360 graden pan, 310 graden tilt en 324 graden roll en 6 gimbal modes, waaronder POV- en Vortex-modi. De bedrijfstijd van de stabilizer is circa 7 uur op de geïntegreerde accu. Opladen gebeurt met de meegeleverde micro-USB-kabel.

Wifi- en bluetooth-connectiviteit
Via wifi is het mogelijk om de Crane-M2 te verbinden met een camera met wifi die ondersteuning biedt voor het op afstand bedienen van zoom, sluiter en video start/stop. Deze functies bedien je met de zoomtuimelschakelaar en andere bedieningselementen op de gimbal. Bovendien synchroniseert de camera via de ingebouwde bluetooth met de gratis te downloaden ZY Play app voor iOS en Android. Deze app biedt extra mogelijkheden zoals afstandsbediening van vele functies van de gimbal. Daarnaast maak je met de app ook eenvoudig time-lapse, panorama en slow-motion video's.

Helder OLED-display
Op het helderde OLED-display lees de geselecteerde bedieningsmodus, batterijniveau, bluetooth/wifi-status en andere functies af.

Camera snelmontage-systeem
De Crane-M2 is voorzien van een quick release montagesysteem waarmee je jouw camera snel op de gimbal plaatst en verwijdert met één druk op de knop. Schaalmarkeringen en geheugensloten helpen je om de camera in balans te brengen en de balanspositie voor de gebruikte camera te vergrendelen.

Mini-statief en polsriem
Een polsriem en een mini-statief worden meegeleverd. Het mini-statief wordt op de 1/4" aansluiting in de onderkant van de handgreep bevestigd en kan dienen als statief of standaard. Het mini-statief is ook te gebruiken als extensie om je nog meer controle over de Zhiyun Crane-M2 en de camera te geven, om je een betere grip op de gimbal hebt.

Zes gimbal-modes
In de PF-mode draait de camera terwijl je de gimbal naar links en rechts draait. Deze functie is handig voor het maken van hyperlapse-opnames van bijvoorbeeld reizigers. In F-mode volgt de camera de bewegingen van de handgreep van de gimbal. In L-mode is de camerarichting vergrendeld zodat je in geen enkele situatie een gebeurtenis mist. In POV-mode heeft de Crane-M2 een volledig bereik die 360 graden synchrone beweging over alle drie de assen mogelijk maakt. In plaats van de beweging af te vlakken, blijft de camera in positie vergrendeld, ongeacht de richting of hoe ver je de gimbal beweegt, waardoor echte POV-opnames mogelijk zijn. De Vortex-mode geeft je de vrijheid om filmische 360 graden barrel shots in alle dimensies te maken. Als laatste beschikt de Crane-M2 over een Go-mode waarmee je snelle pan- en tilt-bewegingen maakt voor dramatische actie-shots.


Kenmerken van de Zhiyun Crane-M2 Handheld Gimbal Stabilizer

  • Geschikt voor compact camera's, lichte systeemcamera's, smartphones en action cams
  • All-in-one voor ultieme veelzijdigheid met meerdere apparaten
  • 6 gimbal modes; pan following mode, following mode, locking mode, vortex mod, full-range pov mode en go mode
  • Draadloze camerabediening via wifi en bluetooth
  • Werkt met de ZY Play app voor iOS en Android
  • Bedrijfstijd van 7 uur met de geïntegreerde accu
  • OLED-scherm voor het aflezen van de instellingen
  • Compact ultra-draagbaar ontwerp
0 sterren op basis van 0 beoordelingen