OPGELET: Pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Zhiyun Crane-M2 S Combo

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Zhiyun Crane-M2 S Handheld Gimbal Stabilizer is kleiner, lichter en krachtiger dan zijn voorganger om camera's, smartphones en action cams met een gewicht tot 998 gram te ondersteunen. De M2 S beschikt over alle geweldige functies van de M2 en voegt nog meer functionaliteit toe, waaronder een hoger draagvermogen, langere bedrijfstijd, PD snel opladen, een kleinere handgreep, een stijlvol tweekleurig ontwerp, Bluetooth 5 ondersteuning, een nieuw ontworpen snelkoppelingsplaat en een ingebouwde LED-lamp. Deze combokit bevat ook een smartphonehouder, een verbeterd ministatief en een TransMount EasyGo rugzak.

6 bedrijfsmodi
De Crane-M2 S biedt 360 graden pannen, 320 graden tilt en 320 graden roll in zes bedrijfsmodi. In de PF-modus draait de camera als je de gimbal naar links en rechts draait. Deze functie is handig voor het vastleggen van hyperlapses en reisvideo's. In de F-modus volgt de camera de bewegingen van de gimbal. Plaats je de gimbal in de L-modus dan is de camerarichting vergrendeld, zodat je in geen enkele situatie een opname hoeft te missen. De Crane-M2 S biedt een full-range POV-modus, die 360 graden synchrone beweging op alle 3 assen mogelijk maakt. In plaats van af te vlakken tijdens beweging, blijft de camera op zijn plaats vergrendeld, ongeacht op welke manier of hoe ver je de gimbal ook beweegt, waardoor echt POV-opnamen mogelijk zijn. De Vortex-modus geeft je de vrijheid om filmische 360 graden barrel shots te maken in alle dimensies. En als laatste de Go-modus die snelle pan- en tiltbwegingen uitvoert voor dramatische en actievolle opnames.

Lange bedrijfsduur
De stabilizer heeft een bedrijfstijd van circa 10.5 uur op de ingebouwde accu die oplaadbaar is met een meegeleverde kabel.

Stroomvoorziening en bediening van de aangesloten camera
Via een bekabelde verbinding kan de gimbal een ondersteunde camera van stroom voorzien en de zoom-, sluiter- en video start/stop-functies bedienen.

Gratis ZY Play-app voor iOS en Android
Je kunt de bewegingen van de Crane-M2 S ook besturen met de gratis te downloaden ZY Play mobiele app voor iOS en Android, waarmee je op afstand veel functies van de gimbal en filmfuncties zoals time-lapse, panorama en slow motion-opname bedient.

Snel plaatsen en verwijderen van de camera
De Zhiyun Crane-M2 S is voorzien van een snelontgrendelingssysteem voor montage van de camera. Hier mee kun je jouw camera met één druk op de vergrendelknop bevestigen of verwijderen.

Eenvoudig balanceren van de camera
Schaalmarkeringen en geheugenvergrendelingen helpen je de camera snel in evenwicht te brengen en de balanspositie van de camera te vergrendelen.

Ingebouwde LED-lamp
Het ingebouwde invullicht is naast de cameraplaat geplaatst en heeft een CRI van meer dan 90, een helderheid van 1000 lumen en 5 helderheidsniveaus. Het wordt geleverd met 4 verwisselbare filters om de kleurtemperatuur te wijzigen.

Opmerking
Voor het bevestigen van een action cam is een optioneel verkrijgbare mount vereist.


Kenmerken

 • Ultradraagbaar ontwerp
 • Voor camera's, smartphones en action cams met een gewicht tot 998gr
 • 360 graden pan, 320 graden tilt en 320 graden roll
 • Gemakkelijk afleesbaar OLED-display
 • Zes bedrijfsmodi; PF, F, L, POV, Vortex en Go
 • Ingebouwd invullicht met filter kit
 • Ondersteunt action cams via optionele mount
 • Bekabelde camerabediening
 • 10.5 uur bedrijfstijd op één acculading
 • Ondersteunt PD snelladen
 • In circa 101 minuten weer volledig opgeladen
 • Bluetooth 5 en wifi-connectiviteit
 • ZY Play iOS/Android-app met functies als time-lapse, panorama en slow-motion
 • Opnieuw ontworpen montageplaat
 • Snelkoppelingssysteem met eenknopsbediening
 • Inclusief smartphonehouder en rugzak

 

Compatibel met jouw camera? Check het hier >>

0 sterren op basis van 0 beoordelingen