OPGELET: de winkel is uitzonderlijk GESLOTEN op vrijdag 6 oktober! Pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Zhiyun Smooth 5 combo

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Smooth 5 is de ultieme gimbal voor mobiele telefoons. Geschikt voor de meeste Adroid en iPhones heeft deze gimbal een groot aantal features die je op andere gimbals nog niet vindt. Zo kan de Smooth 5 telefoons aan tot wel 320 gram wat hem geschikt maakt voor alle maten smartphones. De sterke motoren zorgen voor zeer vloeiende beelden en het kleine formaat maken het een ideale reis gimbal. Doordat je de assen vast kan zetten met de Smart Locks kun je de gimbal ook veilig vervoeren. De bediening van de gimbal kan met één hand en na het verbinden met je smartphone kun je alles, dus ook je smartphone bedienen via de gimbal. Voor donkere omstandigheden kun je een klein led lampje op de gimbal klikken waardoor je in bijna alle omstandig heden kan filmen. De vier kleuren filters geven een extra effect aan je opnames. Verder heeft de gimbal de mogelijkheid voor manual zoomen en scherpstellen. Via de gratis Zy-Cami APP heb je de mogelijkheid tot slow motion, smart follow, time laps, gesture control en nog veel meer.

De Smooth 5 wordt geleverd met een statiefje, Led lampje, Kleuren filters, VIP kaart voor extra funcies op de APP en een mooie draagtas.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen