OPGELET: de winkel is uitzonderlijk GESLOTEN op vrijdag 6 oktober! Pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Zhiyun Smooth Q3 3 Axis Gimbal

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Zhiyun Smooth Q3 3-Axis Smartphone Gimbal
De Zhiyun Smooth Q3 3-Axis Smartphone Gimbal is een compacte 3-assige smartphone stabilizer met ingebouwde LED-videolamp met 3 selecteerbare helderheidsniveaus. Het biedt gestabiliseerde beweging langs de pan-, tilt- en roll-assen, zodat je vloeiende, professioneel ogende video's kunt maken met je smartphone. De Smooth Q3 schakelt eenvoudig met één druk op de knop tussen portret- en landschapsmodus, zodat je zowel filmische als social mediavideo's kunt opnemen terwijl het LED-licht je onderwerpen verlicht. De telefoonhouder ondersteunt smartphones tot 90 millimeter breed, geschikt voor de meeste telefoons.

ZY Cami iOS/Android-app
De mogelijkheden van de gimbal worden uitgebreid via de bijbehorende ZY Cami iOS/Android-app waarmee je creatieve bewegingen kunt opzetten, zals Simplified Dolly Zoom. de app biedt ook functies zoals Advanced Smart Tracking en live streaming met één tik.

Ergonomisch ontwerp
De gimbal heeft een ergonomische ontwerp met een antislip handvat en werkt tot 15 uur op de meegeleverde batterij welke in ongeveer 3 uur weer volledig is opgeladen. Een ministatief is ook inbegrepen en kan worden gebruikt als statief of als handgreepverlenging, zodat je de gimbal met 2 handen kunt vasthouden voor een betere controle erover.

Ingebouwde videolamp
De Smooth Q3 heeft een geïntegreerd vullicht met een touch button. Het kan 180 graden gedraaid worden om je onderwerp of jezelf bij het vloggen vanuit alle hoeken te belichten. Met 3 instelbare helderheidsniveaus kun je de juiste hoeveelheid licht instellen voor verschillende opnamescenario's.

SmartFollow 3.0
Met slechts één enkele tik in de bijbehorende iOS/Android-app kun je de SmartFollow-functie activeren om automatisch een bewegend onderwerp te volgen. (Deze functie werkt mogelijk niet op sommige telefoons. Raadpleeg de lijst met telefooncompatibiliteit op de Zhiyun-website voor meer informatie.)

Gesture Control
De gimbal kan worden ingesteld om een handgebaar te herkennen, zoals 5 vingers opsteken, om te beginnen met filmen.

Instant Dolly Zoom
Met slechts een paar instellingen in de meegeleverde app, kan de Smooth Q3 automatisch naar je onderwerp draaien en zoomen terwijl je vooruit loopt, wat je een hogere productiewaarde aan je opnamen toevoegt.

Zoom Rocker
Zoom eenvoudig in en uit met behulp van de zoomtuimelschakelaar aan de zijkant van de gimbal.

MagicClone Pano
Kloon jezelf om verschillende kanten van jezelf te laten zien. Met MagicClone Pano kun je meerdere opnamen maken en deze op hetzelfde scherm rangschikken.

Panorama
Panorama-opties omvatten landschapdsmodus, portretmodus, camera aan de voor- en achterkant, 180 graden, 240 graden en 3x3, met ondersteuning voor gesture control.

SMART Editing
Verbeter je video's met bewerkingssjablonen, achtergrondmuziek, ondertitels, stickers, speciale effecten, omgekeerde beweging en verschillende filters via de mobiele app.

Live streaming
Met de mobiele app kun je live streamen naar verschillende populaire platforms, met geselecteerde effecten die tijdens het streamen toe te passen zijn.


Kenmerken

 • Compacte opvouwbare stabilisator met 3 assen
 • Geschikt voor smartphones met een breedte van 55 tot 90mm
 • Ingebouwde draaibare LED-videolamp
 • Landschaps- en portretmodi
 • Live streamen via de Companion Mobile App
 • SMART Editiing
 • Gesture Control
 • Advanced Smart Tracking
 • Vereenvoudigde Dolly Zoom-modus
 • SmartFollow 3.0
 • Ergonomisch ontwerp met antislip handvat

In de doos

 • Ministatief
 • USB Type-C-oplaadkabel
0 sterren op basis van 0 beoordelingen