OPGELET: Pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Zhiyun WeeBill 2 Standard

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

 

De Zhiyun Weebill 2 3-Axis Handheld Gimbal Stabilizer is iets groter dan zijn voorganger en heeft een draagvermogen van 3.3kg waardoor het geschikt is voor grotere camera's zoals de Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K. Het is voorzien van een Infineon-sensor die de stabiliteit en het reactievermogen verbetert, voor een soepeler werking.

Ingebouwde 2.9 inch kleurentouchscreen
De Weebill 2 heeft een ingebouwd 2.9 inch groot uitklapbaar kleurentouchsceen dat in een gewenste hoek kan worden gedraaid en kan worden ingeklapt wanneer je het niet nodig hebt. Met het touchscreen kun je instellingen aanpassen, je opname monitoren en bepaalde functies selecteren, zoals panorama, time-lapse en motion-lapse, zonder een beroep te hoeven doen op de bijbehorende mobiele app.

Focus wiel
Met het scherpstelwiel bedien je de elektronische focus, diafragma en ISO bij gebruik met compatibele camera's en lenzen. Het kan ook worden gebruikt om optioneel verkrijgbare Zhiyun-lensmotoren te bedienen.

Ministatief
Het meegeleverde ministatief kan boven de hoofdhandgreep van de gimbal worden bevestigd om te gebruiken als underslung handgreep voor opnamen vanuit een lage hoek. Het kan ook aan de onderkant van de hoofdhandgreep worden bevestigd om als verlengstuk of als standaard te fungeren.

Lange bedrijfsduur
De Zhiyun Weebill 2 heeft een bedrijfsduur tot 9 uur op de meegeleverde batterijen, die volledig oplaadbaar zijn in ongeveer 1.5 uur bij gebruik van een optioneel verkrijgbare 15V USB PD snellader.

iOS/Android app
De meegeleverde mobiele app voor iOS en Android biedt functies zoals balanscontrole, modusomschakeling en externe cameratriggering voor het maken van foto's en video's. Voor bediening op afstand kun je met het ministatief de gimbal op een vlakke ondergrond neerzetten terwijl je de camera op afstand vanaf je smartphone of tablet bedient.


Kenmerken 
Infineon-sensor voor een ongeëvenaarde stabilisatie
3.3kg draagvermogen
2.88 inch uitklapbaar, roterend kleurentouchscreen
Tot 9 uur bedrijfstijd
iOS/Android mobiele app
Panorama, Time-Lapse en Motion-Lapse
Focus bedieningswiel
Rozet mount 1/4"-20 centrale schroefdraad
Underslung-modus met ministatief
PD snel opladen
Portret- en landschapsmodi


Zhiyun compatbiliteitslijst
Controleer op de website van Zhiyun of je camera compatibel is met deze stabilizer.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen