COVID19 - De winkel GESLOTEN maar thuisleveringen blijven natuurlijk mogelijk en ook afhalen is mogelijk op afspraak! Klik op "contact" voor meer info.

Zhiyun Weebill Lab + Transmount Handheld Tripod

€349,00
Beschikbaarheid winkel: Niet op voorraad
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Zhiyun Weebill LAB 3-Axis Handheld Gimbal Stabilizer
Met de lichtgewicht Zhiyun Weebill LAB kies je zelf hoe je stabiele beelden opneemt. Gebruik het statief om de gimbal neer te zetten of vouw het statiefje in om deze te gebruiken als handgreep, onder én boven de camera. Dankzij het ergonomische design van de tripod heb je het geheel comfortabel en veilig vast. 
De Weebill LAB is uitgerust met een vergrendeling op elke as, zodat je de gimbal eenvoudig in balans is te krijgen. Deze instellingen sla je op, zodat je een volgende keer razendsnel aan de slag kunt.

Meekijken en besturen met smartphone
De gimbal ondersteunt draadloze beeldoverdracht, zodat je live meekijkt op een monitor of mobiel apparaat. Met live-view en realtime instellingen maak je vanuit elke hoek je opnames.
Dankzij het Via Touch Control System bestuur je de gimbal met je smartphone. Je verandert de instellingen van de Weebill LAB en camera terwijl je jouw opnames maakt. Je kunt je smartphone zelfs zelf in de hand nemen en de gimbal realtime besturen door je smartphone te bewegen.

Precieze en snelle focus
De externe follow focus-motor zorgt voor een precieze en soepele focus. Met behulp van een wieltje pas je eenvoudig en snel de focus aan.
Met een druk op de knop zet je je camera in de startblokken voor het opnemen van extreme sportactiviteiten. In de PhoneGo Mode functioneert de gimbal op volle snelheid, zodat je bewegende onderwerp in beeld blijft.

Dubbele snelkoppelingsplaat
De gimbal is voorzien van een dubbele snelkoppelingsplaat, compatibel met zowel Manfrotto als Arca-Swiss. Zo schakel je snel met apparatuur en hoef je niet steeds je opstelling in balans te brengen.

Geavanceerde functies
Bijzondere beelden maken is met de Weebill LAB geen probleem dankzij geavanceerde functies zoals panorama, focus timelapse, motion timelapse en timelapse met lange sluitertijden.

 

Hou jouw Zhiyun Weebill LAB up-to-date:

 

Kenmerken van de Zhiyun Weebill LAB 3-Axis Handheld Gimbal Stabilizer

  • Gimbal ontworpen voor systeemcamera's
  • Weebill LAB weegt 970 gram
  • Draagvermogen van 3kg
  • Tripod ook te gebruiken als handgreep
  • Rubberen coating op de statiefpoten
  • Roll en Tilt met 360 graden
  • Voorzien van OLED display
  • De twee batterijen zijn goed voor 10 uur werktijd


Smartphone compatibiliteit
Veel gimbals zijn (ook) te bedienen met je smartphone of tablet. In het geval van specifieke smartphonegimbals maak je er de opnames mee in plaats van de standaard camera app van je telefoon. De compatibiliteit tussen de app en jouw smartdevice hangt af van de versie van het besturingssysteem waar je smartapparaat op draait, de hardware van het apparaat zelf en nog meer factoren. Omdat dit regelmatig verandert, nemen wij geen specifieke compatibiliteit op in onze informatieverschaffing. Voor een zo correct mogelijk overzicht van ondersteunde apparaten en besturingssystemen kun je terecht op de website van de fabrikant.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen