OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Zhiyun Weebill-S standard

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Zhiyun Weebill-S Standard
De Zhiyun Weebill-S Standard is het kleinere broertje van de Weebill gimbal: in een compacter formaat en met nieuwe functies. De Weebill-S heeft verbeterde motoren en stabilisatie-algoritme. Het biedt 300% meer motorkoppel en 50% meer reactievermogen. Hierdoor lukt het om een betere balans te bereiken met combinaties zoals bijvoorbeeld de Canon 5D Mark IV met een 24-70mm lens.

Geavanceerde functies
Met de Weebill-S maak je bijzondere beelden dankzij de geavanceerde functies. Deze omvatten  onder meer panorama, focus timelapse, motion timelapse en timelapse met lange sluitertijden.

Snelkoppelingsplaten
De gimbal is voorzien van een dubbele snelkoppelingsplaat die compatibel is met zowel Arca-Swiss als Manfrotto. Zo schakel je snel tussen apparatuur en hoef je niet steeds je opstelling opnieuw uit te balanceren.

OLED-display
Met het OLED-display lees je diverse instelbare parameters af, zoals de motorkracht, volgsnelheid, vloeiendheid, dode band, aanpassing van toetsen en dergelijke, die allemaal rechtstreeks via de hendel te bedienen zijn zonder een app te openen. De gimbal ondersteunt draadloze beeldoverdracht zodat je live meekijkt op een scherm of je mobiele apparaat. Met live view en realtime instellingen maak je opnames vanuit elke hoek.

Wireless Image Transmission
Met de Wireless Image Transmission functionaliteit houd je in realtime je beelden in de gaten zodat je precies weet wat je opneemt. Smartphones en tablet worden ondersteund om als externe monitor te gebruiken. Zo regel je de instellingen van de gimbal gewoon op je smartphone en doe je alles vanaf één beeldscherm.


Kenmerken van de Zhiyun Weebill-S Standard

  • Compacte gimbal
  • Verbeterde motoren
  • Verbeterd stabilisatie-algoritme
  • Met OLED-display
  • Draadloze beeldoverdracht
  • Elke as afzonderlijk verstelbaar
  • Ondersteuning voor optionele Transmission Module
  • Vernieuwde ZY Play app functies
0 sterren op basis van 0 beoordelingen