OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Nanlite FS200 Tripple Kit

Artikelnummer: NL-FS200-3K
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Nanlite FS-200 Triple Kit bevat 3 krachtige LED-lampen, 3 lampstatieven en 3 softboxen. De Nanlite FS-200 LED Spot Light is een compacte, maar zeer krachtige LED-lamp voor de fanatieke hobbyfoto- en videograaf en de semi-professional. De lamp heeft een lichtopbrengst van maar liefst 29380 lux op 1 meter (met de meegeleverde reflector). Dankzij COB-LED Light technologie produceert de lamp een mooie gelijkmatig en gladde/zachte lichtbundel.

Compact en geïntegreerd systeem
De FS-200 produceert niet alleen een zeer mooi licht, hij is bovendien zeer handzaam. Dit dankt de LED-lamp aan zijn alles-in-één behuizing waarin ook de besturingseenheid en voeding zijn ondergebracht. Dankzij dit geïntegreerde ontwerp is de FS-200 zeer compact en licht waardoor deze zeer flexibel inzetbaar is. De lamp weegt slechts 2.48 kilogram. Een ingebouwde ventilator zorgt voor een effectieve koeling van de LED-lamp.

11 ingebouwde lichteffecten
Naast de hoge lichtopbrengst heeft de Nanlite FS-200 LED Spot Light een CRI-waarde van 96 en een TLCI-waarde van 98 voor een hoge kleurnauwkeurigheid. De lamp heeft een kleurtemperatuur van 5600K en een vermogen van 200 Watt. Ook beschikt de FS-200 over een 11 speciale lichteffecten waaronder INT Loop, Flash, Pulse, Storm, TV, Paparazzi, Candle/Fire, Bad Bulb, Firework en Explosion.

Onbeperkte lichtvormingsmogelijkheden
Net als alle lampen in de Forza-serie beschikt de Nanlite FS-200 LED Spot Light over een Bowens-mount. Hierdoor is de lamp compatibel met een uitgebreide selectie aan lichtvormers. Denk aan softboxen, paraplu's en beauty dishes. Voor toekomstige firmware-updates beschikt de FS-200 over een geïntegreerde USB-poort. Daarnaast is de lamp ook te bedienen via een 2.4G-controller. Flexibiliteit en compactheid gaan dan ook hand in hand bij de Nanlite FS-200.

Kenmerken 

  • Compact en licht van gewicht
  • 11 ingebouwde creatieve lichteffecten
  • Op afstand bedienbaar met 2.4G-controller
  • 120 graden lichtbundel
  • Maakt gebruik van COB-LED Light technologie
  • Ventilator gekoeld


Inhoud
Bij de Nanlite FS-200 Triple Kit in de doos
3 Nanlite FS-200 LED Spot Lights
3 reflectoren
3 netsnoeren
3 beschermkappen
3 zekeringen
3 lampstatieven
3 softboxen
Gebruiksaanwijzing

0 sterren op basis van 0 beoordelingen