OPGELET: wegens opfrissingswerken zal de winkel GESLOTEN zijn van dinsdag 31/1 t.e.m. zaterdag 4/2! Klik op "CONTACT" voor meer info.

Workshops fotografie.

Als aanvulling op deze workshops en omwille van de actuele corona maatregelen organiseren we ook webinars rond verschillende onderwerpen.
Klik hier voor een overzicht van de webinars die gepland staan.

Geregeld organiseren wij workshops zodat je een schat aan informatie krijgt over een specifiek onderwerp zoals landschapsfotografie (en bijv. het daarbijhorend gebruik van filters), macrofotografie, sportfotografie, reisfotografie, vogelfotografie,... Een (technische) uitleg over een nieuwe Nikon body, het gebruik van het AF-systeem of de beste instellingen voor de Fufjilm X Series. Of een interessante uiteenzetting over flitsen (bijv. met het Profoto systeem), beeldbewerkingssoftware als Lightroom,...

En degenen die de workshops geven zijn niet van de minste: Yves Adams, Bart Heirweg, Jeffrey Van Daele, een specialist van Nikon België, Piet Van den Eynde, Ioannis Tsouloulis of een andere Fujifilm X Ambassasor, Lieven Coudenys zelf,...

Wanneer er nieuwe workshops vastliggen, worden deze hier bekend gemaakt. Geïnteresseerd? Schrijf in op onze nieuwsbrief of hou deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven! En wees er snel bij, want de workshops zitten doorgaans héél snel vol!

Geen producten gevonden...