Contacteer ons!

Waarom kopen bij Foto Coudenys?

 

Wij zijn een èchte foto-speciaalzaak - diepvriezers en stofzuigers zal je bij ons niet vinden! Wij staan garant voor de beste kennis en persoonlijke service en daar gaan we dan ook 100% voor!

Heb je hulp nodig bij je keuze voor een nieuwe body en/of lens of wil je weten welk accessoire nu juist compatibel is? Technische informatie nodig? Wil je even langs komen om een bepaalde body/lens te testen of wil je zeker zijn dat je materiaal wel degelijk past in die nieuwe tas die je op 't oog hebt? Wil je een offerte op maat?

Laat ons iets weten! Wij helpen je graag verder!

 

Ter info: als bij een product de melding "tijdelijk uitverkocht" staat, betekent dit niet dat we het niet (onmiddellijk) kunnen leveren. We kunnen rechtstreeks opsturen vanuit het magazijn, waar meer dan 60.000 producten op voorraad zijn! Klik op de groene knop bij het product om de levertermijn te vernemen. Kan je een product (nog) niet terugvinden, laat ons iets weten! Veel kans dat we het wel kunnen leveren!

 

Winkel: Koning Albertstraat 13 - 8210 Veldegem

Telefoon: +32 (0)50277438

Email: foto.coudenys@icloud.com


Openingsuren:

Dinsdag tot vrijdag: 9-12 en 13u30-18u30
Zaterdag: 9-12 en 13u30-18u
Zondag en maandag gesloten

 

Bereikbaar: onze winkel in Veldegem (deelgemeente van Zedelgem, tussen Brugge en Torhout) is héél gemakkelijk te bereiken en ligt vlakbij de kruising van de E40 (Loppem - Oostkamp) en E403 (Afrit 11 Ruddervoorde, richting Roeselare - Kortrijk), met gratis parking voor de deur.

 

 

Neem contact op
* Verplichte velden