OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!!

Sensor cleaning en herstellingen.

Je kan bij ons terecht om de sensor van je DSLR of systeemcamera te laten reinigen, zowel van DX, FX als middenformaat toestellen. Je kan je toestel doorgaans de dag nadien al terug komen halen. Een sensor cleaning kan zelfs (na afspraak!) gebeuren terwijl je wacht! Reken op zo'n 15 à 20 minuten.

Maak online een afspraak voor sensor clean.

Prijs van een sensorreiniging:

  • DX: € 30 indien je toestel bij ons aangekocht werd, zoniet € 60. Klanten krijgen m.a.w. 50% korting!
  • FX: € 40 indien je toestel bij ons aangekocht werd, zoniet € 80. Klanten krijgen m.a.w. 50% korting!

Bij ons kun je natuurlijk ook terecht voor alle herstellingen van je fotomateriaal (Nikon, Fujifilm, Sony, Canon, Sigma,...) - ook indien dit niet bij ons aangekocht werd. Wij hebben de beste aftersales! Als Nikon PRO Dealer (enige in West-Vlaanderen!) worden herstellingen van Nikon quasi dagelijks afgehaald en geleverd en dus kunnen we een zeer snelle service bieden. Let wel: voor materiaal dat nog in garantie is, maar NIET bij ons aangekocht werd, rekenen we kosten aan!

Wanneer je toestel/lens niet langer in garantie is, wordt er steeds eerst een devis opgemaakt zodat je vooraf weet hoeveel de herstelkosten zullen bedragen. Dan kun je eventueel beslissen om de herstelling niet te laten uitvoeren maar een nieuwe body of lens aan te kopen. Contacteer ons gerust voor meer informatie en voorwaarden.

Op alle herstellingen van Nikon ontvang je 10% korting op de prijs van het bestek indien je toestel/lens bij ons aangekocht werd!!!