COVID19 - We zijn OPEN! Gelieve voor aankopen die wat tijd vragen - indien mogelijk - op afspraak te komen. Pasfoto's ENKEL op afspraak!

Sensor cleaning en herstellingen.

Omwille van de huidige corona maatregelen zijn sensor cleanings momenteel jammer genoeg niet mogelijk terwijl je wacht! Je toestel binnenbrengen om later terug af te halen kan wel. Mail ons om af te spreken!

Je kan bij ons terecht om de sensor van je DSLR of systeemcamera te laten reinigen, zowel van DX, FX als middenformaat toestellen. Je kan je toestel doorgaans de dag nadien al terug komen halen. Eventueel kan een sensor cleaning zelfs gebeuren terwijl je wacht! Reken op zo'n 15 à 20 minuten. Dan is het wel nodig een afspraak te maken! Breng een volledig opgeladen batterij mee.

Prijs van een sensorreiniging:

  • DX: € 30 indien je toestel bij ons aangekocht werd, zoniet € 60. Klanten krijgen m.a.w. 50% korting!
  • FX: € 40 indien je toestel bij ons aangekocht werd, zoniet € 80. Klanten krijgen m.a.w. 50% korting!

Bij ons kun je natuurlijk ook terecht voor alle herstellingen van je fotomateriaal (Nikon, Fujifilm, Sony, Canon, Sigma,...) - ook indien dit niet bij ons aangekocht werd. Wij hebben de beste aftersales! Als Nikon PRO Dealer (enige in West-Vlaanderen!) worden herstellingen van Nikon quasi dagelijks afgehaald en geleverd en dus kunnen we een zeer snelle service bieden. Let wel: voor materiaal dat nog in garantie is, maar NIET bij ons aangekocht werd, rekenen we kosten aan!

Wanneer je toestel/lens niet langer in garantie is, wordt er steeds eerst een devis opgemaakt zodat je vooraf weet hoeveel de herstelkosten zullen bedragen. Dan kun je eventueel beslissen om de herstelling niet te laten uitvoeren maar een nieuwe body of lens aan te kopen. Contacteer ons gerust voor meer informatie en voorwaarden.

Op alle herstellingen van Nikon ontvang je 10% korting op de prijs van het bestek indien je toestel/lens bij ons aangekocht werd!!!