OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Verzenden & retourneren

Je kan ervoor kiezen om je bestelling bij ons in de winkel af te halen zodat we je - indien nodig - nog de nodige uitleg kunnen geven. Maar ook indien je ervoor kiest om je bestelling geleverd te krijgen, ben je natuurlijk steeds van harte welkom met al je vragen.

  • Wij bezorgen onze producten met bpost in heel België en Nederland.
  • Voor leveringen in België heb je de keuze tussen levering aan huis of op kantoor (€ 10,-) of je kan ervoor kiezen om je bestelling te laten leveren in een bpost afhaalpunt bij jou in de buurt (€ 8,-). Voor leveringen naar Nederland is enkel levering aan huis of op kantoor mogelijk (€ 12,-).
  • Verzending is GRATIS voor bestellingen vanaf € 150,- voor België en Nederland.
  • Wij zorgen GRATIS voor een extra verzekering volgens de waarde van de bestelling!
  • Indien een bepaald product uit je bestelling op dat moment niet op voorraad is, nemen we eerst contact met je op zodat we meer informatie kunnen geven ivm de juiste levertermijn en verder kunnen afspreken.
  • Bestellingen worden zo snel mogelijk verzendklaar gemaakt en - indien mogelijk - de volgende dag aan huis/kantoor geleverd of in het bpost afhaalpunt van je keuze.
  • Via de tracking code die je van ons krijgt, kun je de levering volgen.

Retourneren:

Ben je niet tevreden over het gekochte product? Geen probleem! Binnen 14 dagen na ontvangst van je gekochte product, kan je het product retour sturen!

In het kader van de wet "Kopen op Afstand" heb je als consument bij het doen van aankopen via internet recht op een 'Herroepingsrecht' van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd, waarbij je wel zelf de verzendkosten voor het terugsturen moet betalen. 

Voorwaarden retourzending artikelen

Het is van belang dat producten goed en dergelijk verpakt retour worden gestuurd. De producten dienen verpakt te zijn in de oorspronkelijke verpakking inclusief de oorspronkelijke aankoopnota of een ander aankoopbewijs. Heb je een combinatieaanbieding gekocht en wil je deze of een gedeelte hiervan retourneren, hou er dan wel rekening mee dat je hetzelfde bedrag terug krijgt als je ervoor betaald hebt.
Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending, we raden dan ook aan om dit verzekerd te doen. Producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor ruiling of terugbetaling in aanmerking. Wanneer producten beschadigd/incompleet zijn, kunnen wij hiervoor geld in mindering brengen. Bij niet verkoopbaar is dat 100%.

Hoe?

Stuur ons een mailtje om te zeggen welk product je wil terugsturen en waarom (altijd interessant voor ons om te weten). Wij nemen dan terug contact met je op om verder af spreken.

Retouradres:

Foto Coudenys
Koning Albertstraat 13
8210 Veldegem