OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Shimoda

Ontdek de Shimoda Backpacks, Carry-On Roller en accessoires. Stel zelf het interieur samen door verschillende "Core Unit" inserts te combineren in functie van het materiaal dat je er in wil opbergen!

De Shimoda Backpacks zijn stevige en waterbestendige rugzakken gemaakt voor backpackers, avonturiers en reisfotografen. De tas heeft een in hoogte verstelbaar harnassysteem zodat ze steeds perfect zit, ongeacht je lengte. Het ontwerp met meerdere openingen zorgt ervoor dat je snel aan je foto-apparatuur of bagage kan. Het formaat van de Shimoda Explore rugtassen valt binnen de maximale handbagage afmetingen van de meeste luchtvaartmaatschappijen. De backpack is gemaakt van duurzaam en weerbestendig nylon met harscoating; een regenbui vormt dus geen probleem voor je camera-apparatuur! Een apart verkrijgbare regenhoes zorgt voor nog een stukje extra bescherming. Met de optionele "Core Unit" inserts kan je de rugzak perfect inrichten in functie van de bodies en objectieven die je wil meenemen!

Kom gerust langs in de winkel om dit prachtige materiaal te bekijken. Wij helpen je graag met de keuze en samenstelling!

Shimoda backpack
Shimoda Design backpacks