OPGELET: de winkel is uitzonderlijk GESLOTEN op vrijdag 6 oktober! Pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Service is our middle name!

Wij zijn een èchte foto-speciaalzaak - diepvriezers en stofzuigers zal je bij ons niet vinden! Wij staan garant voor de beste kennis en persoonlijke service. Als énige Nikon PRO dealer van West-Vlaanderen en ook Sony, Canon en Fujifilm X/GFX PRO dealer, zijn wij dé referentie voor fotomateriaal. Je kan bij ons terecht met al je vragen (indien je materiaal bij ons aangekocht werd), voor het reinigen van de sensor van je toestel en herstellingen (ook indien je materiaal niet bij ons aangekocht werd), allerhande (gratis) workshops, pasfoto's, het testen, huren en leasen van Nikon, Fujifilm (GF)X en Sony materiaal,... Wij helpen je graag verder!

Onze klanten zijn ons dierbaar en geven we dan ook graag de nodige voordelen!

  • De beste en persoonlijke service, gekoppeld aan de beste kennis: als klant ben je bij ons geen nummer en altijd welkom in de winkel met je vragen, maar ook telefonisch of via mail kunnen we je uit de nood helpen. De helpdesk verantwoordelijken Lieven & Hilde staan tot je beschikking! ;-)
  • We hebben steeds een grote voorraad en dit aan de scherpste prijzen! Heb je online een goedkopere prijs gezien, maar wil je toch liever bij ons kopen? Laat ons iets weten! Indien mogelijk met behoud van de voordelen hier beschreven, zoniet zonder deze voordelen. Service heeft z'n prijs!
  • 10% korting op alle herstellingen van Nikon: heb je je Nikon body of lens bij ons aangekocht, dan ontvang je automatisch 10% korting op de devis van de officiële Nikon hersteldienst.
  • 50% korting op sensor cleaning: heb je je body bij ons gekocht, dan betaal je slechts de helft van de prijs!
  • GRATIS cursus fotografie: bij aankoop van een DSLR (Nikon) of MILC (Nikon, Fujifilm, Sony) wordt je uitgenodigd voor een gratis cursus. Heb je dit niet nodig, dan ben je natuurlijk ook altijd welkom met je vragen!
  • Korting op workshops: geregeld organiseren wij workshops waarop je als klant (op sommige workshops) korting krijgt.