OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

2dehands

Hier kan je tweedehands fotomateriaal vinden dat OFWEL wij ZELF aanbieden - gemarkeerd met een label MET GARANTIE - OFWEL aangeboden wordt door onze klanten. Hier onder leggen we uit wat het verschil is.

Fotomateriaal MET het label MET GARANTIE bieden wij zelf aan en dus...

  • is er garantie op dit materiaal - voor Nikon materiaal is dat doorgaans 9 maanden. Indien er meer of minder garantie op is, wordt dit expliciet vermeld.
  • kan dit materiaal bij aankoop op factuur.
  • is dit materiaal te bezichtigen bij ons in de winkel.
  • kan dit materiaal online aangekocht en opgestuurd worden.
  • wees er snel bij want dit materiaal is doorgaans héél snel verkocht en wordt dan onmiddellijk offline gehaald!

Fotomateriaal ZONDER dit label wordt aangeboden door onze klanten, bijvoorbeeld omdat ze iets nieuws willen aankopen of aangekocht hebben. Zo helpen wij hen om hun tweedehands materiaal verkocht te krijgen. Dit is enkel een service naar onze (nieuwe) klanten toe bij aankoop van nieuw materiaal. Wij nemen GEEN commissie op de overeengekomen verkoopprijs indien er met dit geld nieuw materiaal bij ons aangekocht wordt en als de waarde van het nieuw aangekochte materiaal hoger is dan het verkochte 2dehands materiaal - tenzij anders afgesproken. Na verkoop wordt het ontvangen bedrag niet in cash uitbetaald of overgeschreven naar de verkoper, maar dus in mindering gebracht bij aankoop van nieuw materiaal of onder de vorm van een waardebon. Indien er geen nieuw materiaal aangekocht wordt, nemen we een commissie van 20%. En dus...

  • is er GEEN garantie op dit materiaal - tenzij anders vermeld. Wij zijn dan ook NIET verantwoordelijk mocht er nadien een probleem met het materiaal opduiken!
  • kan dit materiaal NIET op factuur gezet worden - tenzij de verkoper dit zelf kan doen.
  • is dit materiaal NIET te bezichtigen bij ons in de winkel, maar bij interesse kan dit na afspraak met de verkoper natuurlijk wel.
  • vragen we om dit materiaal bij afhalen cash te betalen - tenzij anders afgesproken.
  • is de prijs de vraagprijs van de verkoper - doe gerust een bod!

OVERNAME: wij kunnen je materiaal ook gewoon onmiddellijk over nemen (afhankelijk van het merk/type materiaal), maar enkel wanneer er met het overeen gekomen overname bedrag nieuw materiaal bij ons aangekocht wordt voor een waarde die hoger ligt dan het overeen gekomen overname bedrag. Wordt er niet onmiddellijk nieuw materiaal bij ons aangekocht, ontvang je de waarde van het overname bedrag onder de vorm van een cadeaubon.

Contacteer ons gerust met vragen!

Pagina 1 van 2