CORONA: momenteel is de winkel UITZONDERLIJK GESLOTEN! Bestellen via de webshop kan natuurlijk wel! Klik op "CONTACT" voor meer info!

2dehands

Geregeld krijgen wij de vraag van klanten of we niemand kennen die interesse zou hebben in hun tweedehands fotomateriaal. Of klanten die net op zoek zijn naar tweedehands fotomateriaal. Hier brengen wij kopers en verkopers bij mekaar. Wij kopen dus GEEN materiaal zomaar op - dit is enkel als service naar onze (nieuwe) klanten toe wanneer ze bij aankoop van nieuw materiaal hun tweedehands materiaal willen verkocht krijgen. Het materiaal dat je hier ziet is dan ook eigendom van de huidige eigenaar en NIET van ons. Wij zijn dan ook NIET verantwoordelijk mocht er nadien een probleem met het materiaal opduiken!

Wil je graag wat hulp bij het verkopen van je 2dehands materiaal? Geef ons een seintje! Wij concentreren ons hier trouwens op PRO materiaal, niet op het amateur gamma. Ter info: wij nemen GEEN commissie op de overeengekomen verkoopprijs indien er met dit geld nieuw materiaal bij ons aangekocht wordt en als de waarde van het nieuw aangekochte materiaal hoger is dan het verkochte 2dehands materiaal. Indien je dan toch beslist om geen nieuw materiaal bij ons aan te kopen (soms wordt er pas nieuw materiaal aangekocht eens het tweedehands materiaal verkocht is), nemen we een commissie van 10% (indien het verkochte materiaal bij ons aangekocht werd) of 20% (indien het verkochte materiaal niet bij ons aangekocht werd), tenzij anders afgesproken.

Dit materiaal ligt doorgaans NIET bij ons in de winkel, maar nog bij de huidige eigenaar. Laat ons iets weten als je interesse hebt, dan vragen we de verkoper om die bij ons in de winkel langs te brengen zodat je die kan bezichtigen of brengen we je rechtstreeks met de verkoper in contact.

De betaling van 2dehands materiaal kan enkel cash bij afhalen in de winkel - tenzij anders afgesproken - of voor bedragen boven € 3000,- via overschrijving. Gezien dit materiaal van onze klanten is, kan er voor 2dehands materiaal van ons uit geen factuur opgemaakt worden.

De prijs die je ziet, is de vraagprijs van de verkoper. Doe gerust een bod! Van zodra een 2dehands artikel verkocht is, halen wij het offline. Wees er dus snel bij! Wil je zeker zijn en onmiddellijk toehappen? Reserveer het materiaal dan online door te kiezen voor "afhalen in de winkel" en "betalen bij afhalen", zo wordt het materiaal onmiddellijk offline gehaald!

Contacteer ons gerust met vragen!

Pagina 1 van 2