OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Canon Speedlite EL-100

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Canon Speedlite EL-100 flitser maakt flitsfotografie gemakkelijk. De flitser heeft meer vermogen dan een ingebouwde flitser en een handig draaiwiel voor instellen en bediening. De flitskop is horizontaal en verticaal draaibaar voor een creatieve belichting en heldere maar toch flatterende resultaten bij fotograferen binnenshuis.

Enkele hoogtepunten van de Canon EL-100:
Richtgetal van 26
Automatische modus voor eenvoudig flitsen
Verticaal en horizontaal draaibaar voor bounce flitsen
Optische zender/ontvanger voor off-camera flitsen
Weegt maar 190 gram


Creatief flitsen met de Canon EL-100
De Canon EL-100 heeft enkele geweldige functies voor creatief belichten van je onderwerp. Zoals stroboscopische flits voor het "bevriezen" van onderwerpen met een snelle burst en een 2e gordijn om het gevoel van snelheid te benadrukken. Beide zijn uitstekend voor het vastleggen van bewegende onderwerpen.

Compact en krachtig
Met een richtgetal van 26 en een gewicht van slechts 190 gram is de Speedlite EL-100 compact en licht genoeg om mee te nemen naar familiefeesten en evenementen voor het maken van geweldige foto's. De handige zoomkop kan worden aangepast voor een optimale lichtspreiding.

Werk draadloos voor creatieve belichting
Voor een meer driedimensionale belichting is de Canon EL-100 te gebruiken als een optische draadloze zender om off-camera flitsers te triggeren vanaf verschillende locaties. Of gebruik de flitser off-camera als een optische ontvanger die bediend wordt vanaf compatibele EOS camera's.

Meegeleverd

  • Etui
  • Voetje
  • Gebruiksaanwijzing
0 sterren op basis van 0 beoordelingen