OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Op/Tech D-Midsize soft pouch

Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Op/Tech Soft Pouch D- Midsize biedt uitstekende bescherming aan een groot aantal dslr camera's. Deze makkelijk toegankelijke camerahoes is gemaakt van zacht, duurzaam neopreen dat beschermt tegen vuil en bovendien waterafstotend is. Ideaal als camerabescherming bij guur weer. De aan de camerabody aangepaste vorm en de snel te openen voorklep maken de Soft Pouch D- Midsize een zeer praktische beschermhoes. De Op/Tech Soft Pouch D -Serie bestaat uit diverse modellen die geschikt zijn voor dslr en systeemcamera's met verschillende formaten objectieven. De D- Midsize pouch is bedoeld voor compacte camera's met standaard zoomobjectief en meet 12,7 x 9,5 x 15,2cm.

Neopreen is perfect beschermingsmateriaal
Neopreen heeft de fijne eigenschappen dat het rekbaar, zacht en waterafstotend is, waardoor het perfect materiaal is om een beschermhoes voor een camera van te maken. Je trekt de soft pouch om de onderkant van je camera en vouwt de voorklep om het objectief. Vervolgens sluit je de pouch af met de drukkersluiting aan de onderzijde en je camera is veilig opgeborgen tegen de elementen. Op/Tech levert een speciaal koord mee waar de beschermhoes aan blijft hangen als je dat wenst. Deze Quick Snap retaining kit kan om het objectief bevestigd worden, of in de statiefaansluiting worden geschroefd. Bij het fotograferen zit de pouch op die manier nooit in de weg.

Nadruk op functionaliteit en kwaliteit
Bij Op/Tech producten ligt de nadruk altijd op functionaliteit en kwaliteit. Op/Tech producten hebben een levenslange garantie tegen materiaal- en productiefouten omdat Op/Tech vindt dat mensen moeten kunnen vertrouwen op een bedrijf en zijn producten. Nog steeds wordt daarom meer dan 90 % van de producten gemaakt in de eigen fabriek in Belgrade, Montana. Wie een Op/Tech camerariem, soft pouch of accessoire aanschaft weet dus dat hij echte kwaliteit in handen krijgt voor langdurig gebruiksplezier.

 

o.a. geschikt voor

  • Nikon Z6/Z7/Z6II/Z7II incl. Z24-70 f/4
  • Fujifilm X-S10 + 16-80
  • Fujifilm X-T4 + 18-55
0 sterren op basis van 0 beoordelingen