OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Boya 2.4 GHz Duo Lavalier Microfoon Draadloos BY-WM4 Pro-K2

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De WM4 Pro van Boya is een voordelige zenderset om geluid tijdens presentaties, interviews en gesprekken op te nemen. Er bestaan twee versies van de WM4 Pro: de K1 en K2. Momenteel bekijkt u de K2, welke geleverd wordt met twee zenders + lavaliermicrofoons. Bij de K1 ontvangt u één zender en lavaliermicrofoon. De zender en ontvanger van de WM4 Pro zijn zeer compact en maken onderling verbinding op de 2.4 GHz frequentie. U sluit de ontvanger eenvoudig aan op uw smartphone, (DSLR-)camera, pc, laptop of MacBook. Hiervoor worden zowel een 3.5 mm TRS- als TRRS-kabel meegeleverd. Voor apparaten zonder 3.5 mm ingang zijn er een Lightning-adapter en een usb-c-adapter beschikbaar. Deze vindt u bij de optionele accessoires.

Verschillen met de WM4

De WM4 Pro is de opvolger van de WM4 en is voorzien van een hogere signaal-ruisverhouding, waardoor u minder achtergrondruis hoort. Daarnaast is de WM4 Pro compacter dan de WM4.

Toepassing WM4 Pro

Wanneer u op zoek bent naar een basis-zenderset voor het opnemen van één of twee stemmen, zijn de WM4 Pro K1 en K2 een goede keuze. Optioneel kunt u het volume instellen met de + en – knop. Verder hoeft u niets in te stellen en kunt u direct aan de slag. Het meegeleverde windscherm zorgt voor minder windruis. Met de clip maakt u de microfooncapsule vast op kleding. Het bereik tussen de zender(s) en ontvanger is maximaal 60 meter.

Levering:

2x WM4 Pro zender
1x WM4 Pro ontvanger
2x Microfoon met kabel
2x Windscherm
2x Dasspeldclip
1x Kabel voor camera en computer
1x Kabel voor smartphone
1x Coldshoehouder met 1/4" female schroefdraad
1x Hardcase etui
1x Gebruiksaanwijzing
1x Garantiecertificaat

0 sterren op basis van 0 beoordelingen