OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Canon EOS R1 Body PRE-ORDER

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: NIEUW PRODUCT - PRE-ORDER NU!
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De nieuwe Canon EOS R1 is officieel aangekondigd! Wil jij deze fantastische camera als eerste in huis? Pre-order er dan nu alvast ééntje - helemaal GRATIS! - en zo ontvang je 'm als eerste van zodra beschikbaar!

Canon ontwikkelt de EOS R1 om te voldoen aan de extreem hoge eisen en behoeften van professionals. De EOS R1 beschikt naast DIGIC X en een nieuwe sensor ook over een nieuw ontwikkelde DIGIC Accelerator-beeldprocessor. Deze combinatie maakt high-speed gegevensverwerking mogelijk voor geavanceerde AF-tracking en een verbeterde beeldkwaliteit.

Op jullie plaatsen…
De EOS R1 volgt voortdurend onderwerpen in sportscenario's, zelfs wanneer ze tijdelijk uit het zicht zijn, bijvoorbeeld wanneer onderwerpen elkaar kruisen in teamsporten. De nieuw ontwikkelde Action Priority-functie detecteert automatisch het hoofdonderwerp dat een bepaalde actie uitvoert (zoals het gooien van een bal) en verplaatst het AF-frame direct, waardoor fotografen belangrijke momenten kunnen vastleggen.

Klaar voor de start…
De combinatie van het nieuwe beeldverwerkingssysteem en deep learning-technologieën draagt bij aan een betere beeldkwaliteit.

Go!
De EOS R1 wordt later dit jaar geïntroduceerd. Specificaties en prijs zijn nog niet geweten, maar wie al niet meer kan wachten, kan nu al gratis pre-orderen!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen