OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Gratis cursus fotografie!

Een spiegelreflex of systeemcamera vraagt om wat uitleg en die krijg je bij ons natuurlijk steeds bij aankoop. Maar om nog meer uit je fototoestel te kunnen halen, krijg je bij ons een GRATIS cursus fotografie cadeau!

Bij aankoop van een Nikon, Sony of Fujifilm DSLR of systeemcamera word je uitgenodigd tot het volgen van een cursus fotografie (ongeveer 2 uur - maximum 20 personen). De data worden aangekondigd via onze nieuwsbrief, waarop je dan kan inschrijven voor de datum die voor je past.

De cursus wordt gegeven door Lieven - klik hier om z'n portfolio te bekijken - en gaat door in onze fotostudio in Veldegem (bij de winkel).

Het aanbod is geldig:

  • bij aankoop van een Nikon DSLR of Nikon Z systeemcamera of een systeemcamera van Sony of Fujifilm
  • voor één persoon per toestel (2de persoon van hetzelfde gezin betaalt € 25,-)
  • voor een geplande datum tot één jaar na aankoop

Heb je reeds een reflextoestel of systeemcamera (niet bij ons aangekocht), maar wil je toch deze cursus volgen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! Dan betaal je € 75,-

OPGELET: schrijf je in voor de cursus op een bepaalde dag en kom je niet opdagen zonder te verwittigen, vervalt het recht op de gratis cursus!

Bestel je via onze webshop omdat je niet bij de deur woont en is langskomen voor de gratis cursus dan ook niet evident? Geen probleem! Ik mail je de cursus door die je op je gemak kan doornemen en als je vragen hebt, kun je natuurlijk altijd bij ons terecht via telefoon en mail of natuurlijk bij ons in de winkel! Ook voor de gevorderde gebruiker is de (telefonische) helpdesk steeds tot je beschikking!

Omwille van de huidige Corona maatregelen kunnen/mogen we deze gratis workshops jammer genoeg niet organiseren en worden deze (tijdelijk) vervangen door een webinar. Inschrijven voor deze basiscursus fotografie kan hier: klik hier

Volg je liever cursus privé of in een klein groepje met een aantal vrienden, familie, collega's,... dan kan dit natuurlijk ook! Zie hieronder voor meer informatie.

Inhoud basiscursus:

Lieven legt aan de hand van voorbeeldfoto's uit hoe je een goede foto kunt maken en hoe je begrippen als gevoeligheid, diafragma, sluitersnelheid, scherptediepte daarbij kunt gebruiken om meer uit je toestel te halen. Hierbij worden de instellingen van het toestel besproken. Allerhande "tips 'n' tricks" passerende de revue en natuurlijk is er ook tijd om vragen te stellen. Het gaat dus vooral over de basis, maar ook als gevorderde kun je er zeker iets van opsteken!

Heeft fotografie nog weinig geheimen voor je, maar zit je toch wel specifieke vragen? Geen probleem! Lieven zal je zeker verder kunnen helpen. En die service is zoals steeds inbegrepen in de prijs!

Cursus fotografie: privé of in groep.

Fotografeer je reeds met een digitale spiegelreflex camera of ben je van plan er één aan te schaffen? Wil je meer uit je toestel halen dan met de standaard automatische instellingen? Wij helpen je graag op weg! Lieven legt uit waar termen als diafragma, scherptediepte, sluitersnelheid, brandpuntsafstand, gevoeligheid,... voor staan en welk effect ze hebben op je foto. Zo zal je creatiever met je toestel kunnen omgaan en meer plezier beleven aan het fotograferen! Het is niet de bedoeling dat Lieven gewoon zegt wat hij te zeggen heeft, maar dat hij naar je vragen luistert en zo specifiek kan inspelen op waar jij vooral in geïnteresseerd bent en het fijne van wil weten. Dus geen grote groep waar er zowel beginners als vergevorderden door mekaar zitten, maar uitleg op maat van jouw wensen. Dit kan zowel privé als in groep. Dus heb je familieleden, vrienden of collega's die ook geïnteresseerd zijn, stel dan gerust zelf een groepje samen: leuk en drukt de kosten!

Ben je lid van een fotoclub en wil je dit graag bij jullie op de club organiseren? Contacteer ons zodat we een speciale regeling kunnen treffen!

 

Prijs voor sessie +/- 1 uur Indien toestel NIET bij ons gekocht * Indien toestel bij ons gekocht *
1 persoon 150,- 75,-
2 personen 125,- per persoon 60,- per persoon
3 of meer personen 95,- per persoon  50,- per persoon


Waar en wanneer? Volledig naar wens te bespreken!

* Indien de extra personen tot hetzelfde gezin behoren als de koper, worden ze ook beschouwd als "bij ons gekocht". Indien ze niet tot hetzelfde gezin behoren, zal voor de extra persoon (of personen) de prijs van "niet bij ons gekocht" aangerekend worden, wel rekening houdend met het aantal personen natuurlijk.