OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

De énige Nikon PRO Dealer van West-Vlaanderen!

Als énige Nikon PRO Dealer van West-Vlaanderen zijn wij dé referentie voor alles wat met Nikon te maken heeft: van de meest professionele bodies en objectieven tot de kleinste compactcameras en accessoires. En dit alles met de beste kennis van zaken en service en aan scherpe prijzen!

Als Nikon PRO Dealer, maken we natuurlijk ook deel uit van het Nikon Selectieve Distributiesysteem. Nikon heeft het beste materiaal en wil dan ook dat dit materiaal in de beste omstandigheden en met de beste service en kennis van zaken verkocht wordt. Vandaar dat bepaalde producten uit het professionele Nikon assortiment enkel verkocht mogen worden in een beperkt aantal verkooppunten. Zo zijn wij de enige winkel in heel West-Vlaanderen waar je bijvoorbeeld de Z9, Z7II, D6, D850 en een hele reeks professionele Nikon objectieven en accessoires zal vinden!!!

En wij hebben de beste service! Zo werkt Lieven zelf professioneel met de Nikon toestellen en lenzen en kent ze dus van binnen en van buiten. Zo heeft hij een antwoord op al je vragen. De portfolio van Lieven kan je vinden op www.lievencoudenys.be.

Als extra service krijg je van ons - indien nodig natuurlijk - een GRATIS cursus fotografie bij aankoop van een DSLR of systeemcamera, zodat je nog meer uit je fototoestel kan halen! Klik hier voor meer informatie. Geen cursus nodig? Dan kan Lieven je toch zeker ook de nodige tips geven om alles uit dit schitterende Nikon materiaal te kunnen halen. Hij heeft als professioneel fotograaf die zelf met deze toestellen fotografeert, ervaring die anderen zeker niet hebben!

Hieronder vind je een overzicht van de producten die deel uitmaken van het Nikon Selectieve Distributiesysteem.

We hebben dit materiaal doorgaans steeds op voorraad!

Pagina 1 van 2