OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Nikon Z9 body

Artikelnummer: VOA080AE
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Dit product kan gehuurd/getest worden! Klik hier voor meer info!

Deze Z9 leasen aan 0%? Geen probleem! Klik hier voor meer info!

Ontvang nu tijdelijk bij aankoop van een Nikon Z9 een GRATIS CFexpress kaart van 660GB t.w.v. maar liefst € 699,-!!! Deze promotie is geldig t.e.m. 22 augustus 2024.

Nikon Z9 promotie korting gratis CFexpress

Nikon Z9 pre-order kopen

De Z9 is de meest geavanceerde topklasse camera ooit van Nikon. De Z9 betekent een belangrijke stap voorwaarts, niet alleen voor Nikon, maar ook voor professionele beeldverwerking. De systeemcamera is uitgerust met een door Nikon-technici ontworpen nieuwe gestapelde full-frame CMOS-sensor van 45,7 MP en een ultrasnelle EXPEED 7-processor. De camera beschikt over Nikons tot nu toe meest geavanceerde autofocussysteem en 3D-tracking, toonaangevende videomogelijkheden, een uitzonderlijk weergave via de elektronische zoeker, snelheden tot 120 bps met volledige automatische scherpstelling en lichtmeting, en meer.

De Z9 is ontworpen voor diegenen die de grenzen van fotografie en video willen verleggen. De camera is uitstekend geschikt voor professionele wildlife- en sportfotografen en fotojournalisten die niet alleen een buitengewone EVF en AF en een gemakkelijke bediening nodig hebben, maar ook robuustheid die zelfs die van de D6 overtreft. De Z 9 is ook relevant voor professionele mode- en reclamefotografen die foto's en video's met een hoge resolutie moeten creëren waarin hun volledige creativiteit tot uiting komt. Daarnaast is de camera ook interessant voor videomakers die kwaliteitsresultaten willen realiseren in efficiënte en flexibele productieomgevingen.

"De Z9 is de meest geavanceerde camera die we ooit hebben gemaakt. De camera overtreft alles wat momenteel verkrijgbaar is", zegt Dirk Jasper, productmanager bij Nikon Europe. "Er zijn maar weinig camera's die echt baanbrekend zijn, maar dit is er een van. Door te profiteren van de buitengewone verwerking, de snelheid, de AI-gestuurde technologieën en de ergonomie van de Z 9 kunnen fotografen uitdagende situaties met betrekking tot de verlichting, het onderwerp en de omgeving als nooit tevoren het hoofd bieden. Professionals kunnen met de technische mogelijkheden van de camera hun eigen werk naar een hoger niveau tillen."

BELANGRIJKSTE FUNCTIES VAN DE Z9

Voortreffelijke prestaties bij AF en 3D-tracking
Het 493-punts AF-systeem omvat 405 AF-punten voor automatisch veld-AF. Dat zijn er vijf keer zo veel als bij de Z 7II. Met 10 AF-veldstanden kunnen gebruikers de AF-instellingen voor elke klus optimaliseren. Deep-learning AI maakt ondertussen zeer geavanceerde, gelijktijdige detectie van maximaal negen verschillende soorten onderwerpen mogelijk. Dit wordt gecombineerd met 3D-tracking, een primeur voor de serie systeemcamera's van Nikon, waardoor elk belangrijk moment gemakkelijker kan worden vastgelegd. Van mensen en hun gelaatstrekken tot dieren en voertuigen, de Z 9 herkent wat wordt gefotografeerd en reageert direct op veranderingen in de positie, de richting of de snelheid van het onderwerp.

Baanbrekende videomogelijkheden
Dankzij de ongelooflijke beeldkracht van de Z 9 kunnen gebruikers magnifieke full-frame 8K 24p tot 60p en 4K 24p tot 120p video en time-lapse-video's in de camera opnemen. 8K-video-opnamen bij 30p kunnen per keer gedurende ongeveer 125 minuten worden opgenomen, wat de langste opnameduur is voor een systeemcamera. Bovendien garandeert de compatibiliteit met het ProRes 422 HQ opnameformaat dat de Z 9 voldoet aan de vele eisen van videoproductie. En een aankomende firmware-update maakt het mogelijk om RAW 8K-video in zeer vloeiende 60p op te nemeniii. Volledige AF/AE en oogdetectie AF ondersteunen wanneer je video's opneemt aangezien Nikon's nieuwe N-RAW-indeling bestandsgrootten beheersbaar houdt.

Indrukwekkende snelheid
Leg in één serieopname meer dan 1000 RAW-beelden van volledige resolutie met 20 bps vast en leg in de nieuwe stand C+ zelfs beelden met een snelheid tot 120 bps vast met de mogelijkheid van volledige AF/AE. Door 's werelds hoogste scansnelheidvi wordt vertekening door de rollende sluiter praktisch uitgebannen, met als gevolg dat de mechanische sluiter is verwijderd. Dankzij sluitertijden van 1/32.000 en de mogelijkheid van de camera voor opnamen met ISO 64 wordt zelfs in situaties met extreem helder licht een ongekende scherptediepte bereikt.

Constant zichtbaar beeld in real-time
De Z 9 biedt de helderste weergave via de elektronische zoeker (3000 nits), met Dual Stream technologie die waarborgt dat opnamen altijd live en zonder verdonkering zijn, zodat fotografen geen moment meer missen. Het scherm van de Z 9 biedt een werkelijk continu real-time beeld. Dus als een onderwerp beweegt of als er ook maar de kleinste verandering optreedt in de scène die wordt gefotografeerd, ziet de gebruiker dat.

Ergonomie en robuustheid
Een andere primeur voor Nikon is het feit dat de Z 9 is voorzien van een kantelmonitor die over 4 assen verticaal en horizontaal kan kantelen, zodat fotografen zich met snelle en flexibele kadrering aan het moment kunnen aanpassen. Deze camera is van top tot teen een hulpmiddel voor professionals. De ergonomie van de camera, zoals de plaatsing van de knoppen, is verfijnd en verbeterd op basis van commentaar van professionele fotografen. Ondertussen is de camera robuuster dan de D6, zodat gebruikers zelfs in moeilijke omstandigheden alles kunnen vastleggen. Met een nieuwe knop voor de AF-stand kunnen gebruikers tijdens fotograferen door de zoeker wisselen tussen de AF-stand en de AF-veldstand. Ook worden het lcd-bedieningspaneel aan de bovenkant en achterkant en de belangrijkste knoppen verlicht door één keer over de hoofdschakelaar te vegen. Zo kunnen instellingen gemakkelijk in het donker worden gewijzigd.

 

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen