PASFOTO'S enkel op afspraak! Bel 050 277438

Nikon Z9 body

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: NIEUW PRODUCT - PRE-ORDER NU!
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

OPGELET: de Nikon Z9 is nog NIET officieel aangekondigd, dat is voor binnenkort! Alle specificaties en prijs zijn dus nog NIET gekend! De hier vermelde prijs is dan ook NIET de juiste prijs!

Gebruik de promocode "PREORDERNIKONZ9" om de Z9 GRATIS te pre-orderen want hoe hoger je op onze reservatielijst staat, hoe sneller je er ééntje kan hebben!

Nikon kondigt vol trots de ontwikkeling van de eerste topklasse camera voor de Z-vatting van Nikon aan: de Z 9. De full-frame (Nikon FX-formaat) systeemcamera wordt naar verwachting in 2021 uitgebracht en vertegenwoordigt een belangrijke stap voorwaarts in technologie en prestaties.

In de Z 9 komen de baanbrekende technologieën van Nikon samen om de beste foto- en videoprestaties in de geschiedenis van Nikon te leveren. De camera maakt gebruik van een nieuw ontwikkelde FX-formaat gestapelde CMOS-sensor en een nieuwe beeldverwerkingsengine. Om tegemoet te komen aan de groeiende behoeften van professionals, gevorderde liefhebbers en filmers biedt de Z 9 ondersteuning voor 8K-video-opnamen en diverse andere videospecificaties die voldoen aan uiteenlopende wensen en workflows.

De Z 9 biedt gebruikers een ongeëvenaarde ervaring op het gebied van uitstekende prestaties en gebruiksgemak en overtreft daarmee eerdere digitale SLR-camera's en systeemcamera's.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen