Benro Gimbal Head GH5C Carbon

€489,00
Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: 1-5 dagen indien op voorraad in het magazijn of bij de leverancier. Klik op de groene knop voor meer info!

Benro GH5C Carbon Gimbal - de essentiele tool voor lange en zware lenzen. Ideaal voor sport-, wildlife en vogelfotografie.

Op basis van de zeer populaire schommelkoppen van Benro is een nieuw model ontwikkeld dat ongekend licht en supersterk is, met een zeer mooie look. Met een eigengewicht van slechts 1080 gram kan deze krachtpatser maar liefst 30kg dragen. Daarmee is het de gimbal met de allerbeste verhouding tussen gewicht en draagkracht.

Uiteraard heeft de Benro GH5C dezelfde eigenschappen als alle andere gimbals waar Benro bekend om staat: degelijkheid, soepelheid en bewegingen zonder schokken.

De GH5C wordt geleverd inclusief Arca-Swiss compatibele PL100LW snelwisselplaat. Deze plaat maakt het mogelijk om de lens zeer snel te monteren of demonteren. In deze plaat zijn op tactische plaatsen openingen gemaakt om verder gewicht te besparen.

Een verticale schaalverdeling vereenvoudigt het balanceren en de 360-gradenverdeling op de pan-as maakt het mogelijk om bewegingen exacte te herhalen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen