OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Canon PowerShot SX70 HS

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Canon PowerShot SX70 HS compact camera is uitgerust met een objectief met maar liefst 65x optische zoom en een 35mm-equivalent van 21-1365mm zodat je elk onderwerp, of het nu dichtbij of veraf is, haarscherp en gedetailleerd vastlegt. De SX70 combineert een zeer gevoelige 20.3 megapixel sensor met de supersnelle DIGIC 8 beeldprocessor waardoor kleuren levensecht en tot in de fijnste details worden vastgelegd, zelfs in omstandigheden met weinig licht.

Kenmerken:

  • 20.3 megapixel BSI-CMOS sensor
  • 65x optische zoom
  • 21-1365mm objectief
  • 5-stops beeldstabilisatie
  • DIGIC 8 processor
  • 3" kantelbaar display
  • EVF-resolutie van 2360000 pixels
  • 4K/UHD filmen

Krachtige zoomlens
Met een veelzijdige brandpuntsafstand van 21-1365mm geeft de Canon PowerShot SX70 HS je een breed scala aan opname-mogelijkheden. De 65x optische zoom en extra 4x digitale zoom laat je op vrijwel alle afstanden fotograferen. Het objectief beschikt over ingebouwde 5-stops beedstabilisatie. Dit zorgt voor scherpe foto's en video's, zelfs bij de grootste brandpuntsafstand. Een ultrasone motor zorgt hierbij voor snelle en stille scherpstelling en in- en uitzoomen tijdens het maken van opnames.

Opnames uit bijzondere hoeken met de Canon PowerShot SX70 HS
De PowerShot SX70 HS biedt twee mogelijkheden voor het maken van composities. Via het 3" heldere kantelbare LCD-display of de elektronische zoeker. Met het kantelbare display maak je opnames uit bijna alle hoeken. De EVF beschikt over een resolutie van 2360000 pixels, het display 922000 pixels. Beide werken met de Zoom Framing Assist functionaliteit, waarmee je je onderwerp beter volgt, zelfs bij grote brandpuntsafstanden.

4K en RAW
Combineer de snelle 9-punts autofocussysteem met een opnamesnelheid van 10 beelden per seconde en je legt bijna alles haarscherp en vol detail in zowel JPG als RAW vast. Daarnaast filmt deze camera in 4K/UHD en is deze uitgerust met een externe microfooningang zodat je je bewegende beelden voorziet van een uitstekende geluidskwaliteit.

Wifi, NFC en Bluetooth op de Canon SX70 HS
Met de ingebouwde wifi zet je met behulp van de gratis te downloaden Canon Camera Connect app je opnames draadloos over naar je computer of iOS- of Android-apparaat. Met de app deel je je opnames rechtstreeks op sociale netwerksites zoals Facebook, Twitter en YouTube. Ook maak je opnames vanaf je smartphone in de Remote Live View modus. De NFC- en Bluetooth-functionaliteit maken het mogelijk om snel verbinding te maken met je smartphone of tablet.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen