OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Fujifilm GFX-50SII body

Artikelnummer: D15004
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Het neusje van de zalm is de Fujifilm GFX-50SII. De 50MP beeldsensor heeft een pixelgrootte van 5.3 micrometer. Dit is een van de grootste pixelgroottes bij camera’s die nu op de markt zijn. Dit geeft de GFX-50SII een uiterst performant dynamisch bereik en een betere signaal-ruisverhouding. Dankzij de bredere pixelafstand is er veel minder pixelmenging en wordt, samen met de hoogwaardige GF lenzen, een hogere resolutie bereikt. Zelfs in vergelijking met fullframe camera’s met een groter aantal pixels is de resolutie superieur.
“Grootformaatcamera’s hebben een goede beeldkwaliteit maar een trage AF.” Deze uitspraak mag vanaf nu tot het verleden behoren. De GFX 50SII is voorzien van IBIS, het ingebouwde beeldstabilisatiesysteem. De IBIS draagt niet enkel bij tot een goed vastgelegd beeld of video. Het licht gaat door de lenzen en raakt zo de beeldsensor. De spiegelloze camera’s gebruiken voor de focus het beeld dat op het sensoroppervlak wordt gereflecteerd en dankzij de door de IBIS verkregen stabielere beeldinformatie krijg je dus een optimale AF-werking. Bovendien is de camera voorzien van een uitgekiend AF-algoritme en van de X-processor 4 die de hoge verwerkingssnelheid nog eens versterkt. De Autofocus is slimmer, ingenieuzer en stabieler.

Met de IBIS-eenheid wordt ook de functie Pixel Shift Multi Shot mogelijk. 16 beelden, elk met een halve pixel verschoven, resulteren in één enkel DNG bestand van 200MP.

En we mogen ook de mogelijkheden met de Film Simulaties niet vergeten. 19 unieke en hoogwaardige kleurenreproducties waaruit je kan kiezen, zowel voor foto als video.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen