OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Fujifilm GFX100S

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Deze GFX100S leasen aan 0%? Dat kan! Klik hier voor meer info.

De GFX100S maakt dankbaar gebruik van de technologie die voor de GFX100 werd ontworpen, met tegelijk oog voor een compacte en goed draagbare body, die uiteraard technologisch niets tekort komt. Zo kunnen de creatieve fotografen ook in het groot formaat segment helemaal hun gang gaan.

De GFX100S weegt net 900 g en heeft een knap ontworpen body met een 102MP sensor. Deze is 1.7 keer groter dan een full frame sensor. Bovendien biedt de GFX100S een 6 stops IBIS op 5 assen, een ongelooflijk snelle en accurate autofocus en de fantastische kleurreproducties waar FUJIFILM voor bekend staat.

Belangrijkste kenmerken:

1. 102 megapixel beelden zoals enkel een groot formaat camera kan maken.

Uitgerust met een quad-core X-Processor 4 CPU levert de GFX100S dankzij zijn 102 MP groot formaat CMOS sensor beelden van uitzonderlijke kwaliteit. De sensor van de GFX100S is 1.7 keer groter dan de sensors die je in de traditionele full frame DSLR of systeemcamera’s vindt. Bovendien is hij zo ontwikkeld dat hij extra lichtgevoelig is. Dit is een geweldig voordeel tov de kleinere sensoren, in het bijzonder voor het maken van beelden met geringe scherptediepte, een groter dynamisch bereik, getrouwe kleurreproductie en uitzonderlijk hoge ISO performantie.

Fujifilms jarenlange expertise in kleur zit mee vervat in de GFX100S en kan je toepassen met een simpele druk op de knop. Dankzij 19 exclusieve Film Simulatie modi – met onder andere de nieuwe Nostalgic Neg – kan je fantastische kleuren bereiken, rechtstreeks uit de camera.

2. Krachtige AF gemaakt voor groot formaat, zelfs in omstandigheden met weinig licht

De camera kan in amper 0.18 seconden scherpstellen zelfs bij luminantie niveaus van -5.5 EV. Dankzij de X-Processor 4 maakt de camera ook handig gebruik van de focus tracking en houdt hij het onderwerp scherp dankzij de Tracking AF en Face/Eye AF functies.

3. Compacte 5-axis In-Body Stabilisatie met 6-stops vibratie reductie

In vergelijking met de IBIS in de FUJIFILM GFX100, is deze in de GFX100S 20% kleiner en 10% lichter.

4. Hoge performantie, in een draagbaar en robuust jasje

Ondanks zijn meer compacte en lichtere body behoudt de GFX100S de gekende kwaliteiten voor foto en video en werkt hij met een zeer efficiënte lithium-ion batterij. Kleiner maar even dapper: de GFX100S heeft een robuuste grip zodat hij comfortabel in de hand blijft liggen, ook voor langere shoots.

Lagere temperaturen (tot -10°C) of stof/vochtigheid houden hem niet tegen. De stevige behuizing van magnesiumlegering is net iets dikker rond de lensvatting om daar de juiste ondersteuning voor de G Mount lenzen te verzekeren.

5. Intuïtieve bediening voor een vertrouwde ervaring

De GFX100S is uitgerust met knoppen die zowel voor de nieuwe als de bestaande GFX gebruiker vertrouwd zullen aanvoelen. Alles met het oog op een makkelijke en ergonomische bediening, die je ook nog eens kan afstemmen op jouw persoonlijke gebruik. Het 3.2 inch LCD scherm op de achterzijde en het 1.8 inch scherm bovenaan kunnen ook naar persoonlijke voorkeuren ingesteld worden. Het 3.2 inch raakscherm kan gekanteld worden in drie richtingen (90° opwaarts, 45° neerwaarts en 60° rechts).

6. Het groot formaat systeem levert kwalitatieve 4K30P video

Dankzij zijn grote sensor kan de GFX100S ongelooflijk kwalitatieve 4K/30p video produceren. Opnames kunnen gemaakt worden aan 400Mbps met keuze uit verschillende kwaliteitsniveaus van 10-bit 4:2:0 F-log op een SD card en 10-bit 4:2:2 video en 12-bit RAW via HDMI. De GFX100S ondersteunt bovendien zowel 16:9 als 17:9 formaat, vaak gebruikt voor digitale cinema.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen