OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Hahnel ProCube2 Twin charger FujiFilm

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Professionele dubbele acculader
De professionele Hähnel ProCube2 is geschikt voor het tegelijkertijd opladen van twee camera-accu's, of ze nu van Hähnel zijn of origineel. De acculader is in staat om, afhankelijk van het type en de capaciteit van de camera-accu, in 50 minuten tot 2 uur een lege batterij weer op te laden. De ProCube2 past zijn laadsnelheid en laadvermogen automatisch aan op basis van de camera-accu die in de lader geplaatst wordt. Geavanceerde laadtechnologie met een microchip voorkomt het overladen en oververhitten van de accu's, waardoor je zeker bent van een veilig opgeladen accu.

Verschillende batterijen opladen
Het LCD-display van de ProCube2 geeft de laadstatus van de accu’s individueel aan in procenten. Daarnaast geeft de mAh indicatie op het display aan hoeveel capaciteit er is bijgeladen. Naast het opladen van twee Li-ion batterijen kun je met een batterij-tray ook 4 AA-batterijen opladen. De zwarte plaat voor AA-batterijen plaats je boven op de ProCube2 en hij blijft op zijn plaats zitten dankzij de kleine magneten. De twee accuplaten zijn draadloos in het contact van de basis te plaatsen en gemakkelijk verwisselbaar. Dankzij de handige USB-aansluiting is het bovendien mogelijk om ook apparatuur zoals een iPhone, smartphone of gameconsole op te laden.

Functioneel met een minimalistisch design
De Hähnel ProCube2 is niet alleen praktisch, maar ook nog eens mooi vormgegeven; laat hem dus gerust op je bureau of kast staan wanneer je hem niet gebruikt. Er zijn zes verschillende versies van de Twin Charger beschikbaar: voor Sony, voor Olympus, voor Fuji, voor Panasonic, voor Canon en voor Nikon. De universele ProCube2 acculader wordt geleverd inclusief een EU stekker, een UK stekker en een USA stekker waardoor hij echt wereldwijd bruikbaar is. Daarnaast wordt ook een 12V aansluiting meegeleverd, voor laden in de auto. Ideaal voor fotografen op reis!

Kenmerken 

  • Voor het tegelijkertijd opladen van twee batterijen
  • Compatibel met Fujifilm NP-W126s en NP-W235 batterijen
  • Snelle, intelligente en processorgestuurde lading
  • Handig LCD-display voor aflezen van de laadstatus
  • Geïntegreerde 2.1A USB-lader geschikt voor de meeste USB-apparaten
  • Inclusief houder voor het opladen van vier AA-baterrijen
  • Inclusief kabel voor opladen in de auto
  • Wereldwijd te gebruiken dankzij meegeleverde EU-, UK- en US-stekkers
0 sterren op basis van 0 beoordelingen