OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Konova P1 120cm Carbon Camera Slider (w/ KMS-S2)

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Met de riemaangedreven Konova P1 120cm KMS S2 Motorized Carbon Camera Slider creëer je vloeiende camerabewegingen voor rigs met een gewicht tot 6 kilogram. Deze kit combineert een 120 centimeter lange carbonfiber slider met een S2 motor en een S2 controller.

P1 Slider en S2-systeem
De Konova P1 120cm slider is licht van gewicht en gemakkelijk op te zetten en te gebruiken. Het S2-gemotoriseerde systeem biedt een zeer soepele schuifbeweging. De motor is erg stil voor een interview-shot. Daarnaast is het mogelijk om automatische slidings shots en time-lapse opnamen te maken. De camera kan naar binnen pannen voor het maken van parallax-opnamen en naar buiten pannen voor het maken van panoramische opnamen.

Snelheid en belastbaarheid van de P1 slider
De maximale snelheid van de slede is 42.8mm/s en de minimale snelheid 0.7mm/s. De Konova P1 120cm heeft een horizontaal laadvermogen van 6 kilogram en een diagonaal draagvermogen van 1.5 kilogram.

Meegeleverde accessoires
Extra items in de set zijn onder meer een ontspankabel die compatibel is met de meeste Canon-camera's, een 1.5 meter lange LAN-kabel, een USB Type-A naar micro-USB-kabel, een opbergtas, een tas voor de motor en controller, schroeven en een inbussleutel.


Kenmerken

  • 120cm lange carbonfiber slider
  • S2 motor en S2 controller
  • Maximaal draagvermogen van 6kg
  • Riemaangedreven systeem
  • Inclusief Canon RC-02 ontspankabel
0 sterren op basis van 0 beoordelingen