OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Lowepro Pro Roller x200 AW Black

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Lowepro Pro Roller X200 AW is een zeer veelzijdige trolley die zeer geschikt is voor de reizende fotograaf met een grote uitrusting. De buitenkant van de trolley is stevig en hard waardoor hij een flinke klap kan verduren. De binnenkant van de Pro Roller X200 AW is uit de trolley te verwijderen. Zo is de tas mee te dragen op plekken waar de wielen weinig tot geen nut hebben. Dankzij het TSA-gekeurde slot met kabel is de trolley veilig af te sluiten en kan hij zelfs aan objecten bevestigd worden. De kans dat je trolley in zijn geheel wordt gestolen wordt daarmee flink verkleind.

Zeeën van ruimte
De Lowepro Pro Roller X200 AW biedt ruimte aan 2 DSLR's met daarop een batterijgrip bevestigd en 8 objectieven waarbij een 600mm objectief het maximale is. Dankzij het gepatenteerde MaxFit divider systeem is er ook meer dan genoeg ruimte voor accessoires welke door dit systeem nog beter op hun plaats worden gehouden. Daarnaast heeft de trolley nog veel extra vakken waardoor je met gemak nog een 17" laptop en heel veel accessoires zoals geheugenkaarten, accu's, filters en persoonlijke spullen kunt meenemen.

Comfortabel vervoeren
Door het uitschuifbare handvat is de Pro Roller X200 AW zeer comfortabel te vervoeren. Dankzij de handvatten met lederen voering aan de boven-, en zijkant is de trolley makkelijk korte afstanden te dragen. De Pro Roller X200 AW wordt geleverd met een regenhoes om de trolley te beschermen tegen stof, vuil en regen.


Kenmerken van de Lowepro Pro Roller X200 AW

  • Geschikt voor 2 DSLR's met grip, tot 8 objectieven en heel veel accessoires
  • Ruimte voor een 17" laptop 
  • De binnentas is afzonderlijk te gebruiken
  • Harde buitenkant voor extra bescherming
0 sterren op basis van 0 beoordelingen