OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Lowepro ProTactic MG 160 AW II Schoudertas

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Lowepro ProTactic MG 160 AW II Schoudertas
De compacte Lowepro ProTactic MG 160 AW II schoudertas is een professionele fototas die bedoeld is voor intensief gebruik. Deze cameratas is geschikt voor een foto-uitrusting bestaande uit een fullframe dslr-camera zoals een Canon 5D MK IV body, een 70-200mm f/2.8 objectief, twee extra objectieven of flitsers en een tablet. Het voorvak biedt ruimte voor de kleine accessoires.

Het QuickShelf Divider systeem
Met het QuickShelf divider systeem is het interieur nauwkeurig in te richten. Het is ook mogelijk om het QuickShelf divider systeem in zijn geheel uit de tas te halen, en de tas te gebruiken als een reguliere schoudertas. Voor de bescherming van je tablet is deze cameratas uitgerust met een CradleFit compartiment voor een 13-inch tablet.

SlipLock bevestigingslussen en een AW-hoes
De ProTactic MG 160 AW II heeft uiteraard de beproefde Lowepro AW-hoes die bescherming biedt tegen de elementen. Dankzij de handige Sliplock bevestigingslussen kun je moeiteloos extra lens cases en pouches bevestigen aan de ProTactic MG 160 AW II. (werkt niet met de ProTactic Utility Belt) Bovendien is aan de onderzijde van deze cameratas een statiefhouder met twee spanbanden aangebracht waarmee je bijvoorbeeld een monopod of klein statief zoals een Joby GorillaPod aan je fototas kunt hangen. Met de speciale band aan de achterkant schuif je de fototas moeiteloos op een trolley.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen