OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Mobile Motorcycle Mount Stem Mount - Black

Artikelnummer: 155MMMAABK1
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Peak Design Mobile Motorcycle Stem Mount is een telefoonhouder compatibel met het Peak Design SlimLink montagesysteem voor op de motor en kan rechtstreeks op de stuurpen gemonteerd worden. Zo kun je onderweg op de motor gemakkelijk door het verkeer navigeren met je smartphone.

SlimLink montagesysteem
Wat de Motorcycle Mount echt onderscheidt, is de magnetische/ mechanische SlimLink compatibiliteit. Met een SimLink compatibel case om je mobiele telefoon maak je direct verbinding met deze Motorcycle Mount. Je vergrendelt je telefoon moeiteloos aan de mount voor een stevige en veilige bevestiging, zelfs op de meest hobbelige wegen. Het unieke SimLink montagesysteem kan in combinatie met de Ultrasterke MagSafe-compatibele magneten gebruikt worden.

Aanpasbare Kijkhoek
Met een stevige verstelarm pas je de positie en kijkhoek van je telefoon aan. Bevestig je telefoon in staande of liggende positie en verwijder hem onmiddellijk met een druk op de knop, zelfs met rijhandschoenen aan.

Voor het gebruik van de Peak Design Mobile Motorcycle Stem Mount heb je een optioneel te verkrijgen Every Day Case of Mobile Universal Adapter van Peak Design nodig

0 sterren op basis van 0 beoordelingen