OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Mobile Tripod - Black

Artikelnummer: 155MTRAABK1
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Door zijn compacte formaat en het lichte gewicht van slechts 76 gram stop je de Peak Design Mobile Tripod gemakkelijk in je tas om hem mee te nemen naar je volgende foto- of filmlocatie.

Compact formaat
Toch doet zijn compactheid en lage gewicht niets af aan de stabiliteit en draagkracht van dit handige statief voor je mobiel. Het statief heeft behuizing en poten van geanodiseerd aluminium en is door zijn met TPU afgewerkte antislip en trillingsdempende voetjes zeer stabiel. Opgevouwen heeft de Mobile Tripod een formaat van 9.7cm x 5.5cm en een halve centimeter dikte.

SlimLink-lock
Wat de Peak Design Mobile Tripod echt onderscheidt, is de magnetische/mechanische SlimLink compatibiliteit. Met een SimLink compatibele case om je mobiele telefoon, maak je direct verbinding met deze Mobile Tripod. Je vergrendelt je telefoon moeiteloos aan de tripod voor een stevige en veilige bevestiging geschikt voor elke activiteit. Het unieke SimLink montagesysteem kan in combinatie met de Ultrasterke MagSafe-compatibele magneten gebruikt worden.

Voor het gebruik van de Peak Design Mobile Tripod heb je een optioneel te verkrijgen Every Day Case of Mobile Universal Adapter van Peak Design nodig.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen