OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Mobile Universal Adapter - Charcoal

Artikelnummer: 155MADAACH1
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Peak Design Mobile Universal Adapter Charcoal is een zelfklevende adapter voor het compatibel maken van je telefoon met het Peak Design SlimLink montagesysteem. Maak direct verbinding met een uitgebreid assortiment Peak Design Mobile-houders, opladers en accessoires.

Ultrasterke bevestiging
Met een dikte van slechts 2.5mm en verpakt in een prachtig weerbestendig nylon canvas, is de universele adapter onopvallend, stijlvol en hecht hij met 3M VHB voor een ultrasterke bevestiging.

SlimLink-slot
Net als de Peak Design Everyday Case heeft de Universal Adapter een briljant magnetisch/mechanisch SlimLink-slot ingebouwd. Met deze adapter op je telefoonhoesje maak je direct verbinding met alle Peak Design Mobile-houders en accessoires. Het werkt zelfs met Apple MagSafe-accessoires. (Direct op je telefoon installeren wordt niet aanbevolen.)

 

Wat is SlimLink?

Peak Design begon met het ontwerpen van een revolutionair bevestigingssysteem, SlimLink genaamd, dat geen volume toevoegt aan je smartphone hoesje, maar wel een ultrasterke, bliksemsnelle bevestiging met één hand mogelijk maakt. SlimLink biedt hardlock bevestiging wanneer je het nodig hebt en softlock wanneer je het juist liever niet nodig hebt. Hardlock betekent dat je moet draaien of op een knop moet drukken om je hoesje los te maken van een mechanisch bevestigingssysteem. Softlock betekent eigenlijk een directe magnetische bevestiging. Concurrerende oplossingen gebruiken een bevestiging op één standaard manier voor alle toepassingen. Deze aanpak is omslachtig of beschermt je smartphone niet genoeg. Het is bijvoorbeeld ook vervelend om een draai- of drukvergrendeling te gebruiken bij een bureau of muurbevestiging. Aan de andere kant zorgt het uitsluitend toepassen van een magneet niet voor voldoende zekerheid en veiligheid bij het gebruik op je motor of fiets.
SlimLink hardlock is een magnetisch EN mechanisch vergrendelingsmechanisme dat in Peak Design's fiets-, motor- en creator bevestigingen is geïntegreerd.
SlimLink softlock biedt een ultrasterke magnetische bevestiging die zowel veiligheid biedt als het gemak van snel bevestigen/verwijderen.
Dankzij SlimLink is Mobile by Peak Design compacter, is het esthetischer en functioneler dan alle andere systemen op de markt. Niets komt in de buurt. Haal meer uit je smartphone en doe het zonder compromissen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen