OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Profoto Clic Softbox Octa

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Met de Profoto Clic Softbox Octa creëer je mooi en zacht licht. De softbox is gemaakt van sterk lichtgewicht materiaal, is zeer eenvoudig in elkaar te zetten door een uniek kliksysteem en open je in één beweging. De octa softbox is ideaal voor close-up portretten, flatlay en productfotografie.

Eindeloze creatieve mogelijkheden
Je Profoto A-serie flitsers klik je eenvoudig op het magnetische montagepunt van de softbox en verwijder je net zo eenvoudig weer. Combineer de softbox met andere Profoto Clic compatibele lichtvormers en ontdek grenzeloze creatieve mogelijkheden.

Ergonomische houder
De softbox is voorzien van een ergonomische houder. De houder is licht van gewicht en draag je gemakkelijk en comfortabel in de hand of bevestig de houder met een 5/8"-aansluiting op een lampstatief. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat de houder lekker in de hand ligt. Blijf je camera bedienen met de ene hand, terwijl je met de andere hand je onderwerp uitlicht. De houder is voorzien van een knop waarmee je de tilt-functie bedient en de softbox eenvoudig op statief in de juiste positie kantelt.

Optionele grid
De optioneel te verkrijgen Profoto Clic Softgrid Octa is eenvoudig te monteren op de softbox. De grid vermindert de spreiding van het licht. Zo leg je bijvoorbeeld meer de nadruk op je onderwerp en valt er minder licht op de achtergrond of de omgeving. Een grid is dan ook dé oplossing om strooilicht tegen te gaan om met precisie te kunnen werken.


Kenmerken

  • Aanbevolen voor gebruik met de Profoto A1, A1X en A10
  • Eenvoudige bevestiging op het het magnetisch montagepunt
  • Opvouwbare octa softbox
  • Eenvoudig in één beweging in elkaar te zetten
  • Met één hand te bedienen dankzij grip
  • Grip met tilt-functie
  • Grip voorzien van 5/8" schroefaansluiting
0 sterren op basis van 0 beoordelingen