OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sony CFexpress Type A / SD Card Reader

€139,00 €123,00
Artikelnummer: MRW-G2
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Geniet van tijdelijke prijsdaling op dit product. Promotie geldig t.e.m. 31 januari 2024.

Optimaliseert via een USB-interface de hoge prestaties van CFexpress Type A- en UHS-II/UHS-I SD-geheugenkaarten. Levert door USB 3.2 Gen 2 ondersteunde ultrasnelle gegevenssnelheden en is compact en eenvoudig mee te nemen, waardoor het zowel gemak als een drastisch verbeterde workflow biedt.

Geoptimaliseerd voor CFexpress Type A-kaarten van Sony
Haal alles uit de CFexpress Type A- en SD-geheugenkaarten van Sony met deze supersnelle kaartlezer. Het compacte design en de USB-connectiviteit bieden snelle overdracht en back-ups op iedere locatie.

Ondersteunt CFexpress Type A- en UHS-II/UHS-I SD-geheugenkaarten
Eén kaartlezer is alles wat u nodig hebt voor gegevensoverdracht van CFexpress-Type A-geheugenkaarten en SD-geheugenkaarten.

Snellere overdracht via USB Type-C®
Dankzij USB 3.2 Gen 2 ondersteunt de MRW-G2 het SuperSpeed transfer protocol met 10 Gbps via zowel USB Type-C®- (aanbevolen) als Type-A-aansluitingen. Voor beide typen aansluitingen worden hoogwaardige kabels meegeleverd, wat uitgebreide compatibiliteit tussen apparaten oplevert.

Compact, eenvoudig mee te nemen, en ontworpen voor efficiëntere workflows
Dankzij het slanke en lichte ontwerp past de MRW-G2 in elke zak of tas, ideaal om onderweg te werken met bestanden met hoge resolutie. Er is slechts één kabelaansluiting nodig voor zowel gegevensoverdracht met hoge snelheid als stroomtoevoer.

Gebruiksvriendelijk
De ingebouwde kaartsleuf is zo gevormd dat de kaart moeilijker per ongeluk wordt uitgeworpen, zodat u comfortabeler kunt werken. Ook is er een ledlampje ingebouwd dat brandt wanneer de kaart wordt ingevoerd en knippert tijdens gebruik. 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen