OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Sony ProSD Tough - 64GB UHS-II R300 W299 - V90

Artikelnummer: SF64TG
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

's Werelds snelste SD-kaart

TOUGH-kaarten uit de SF-G-serie zijn ontworpen voor betrouwbaarheid. De ééndelige, gegoten behuizing van extra hard materiaal is 18 keer buigvaster dan de SD-standaard, is schokbestendig bij een val van maximaal 5 meter en heeft de hoogste classificatie voor stof- en waterbestendigheid (IP68).

Snellere overdracht naar pc

Dankzij de leessnelheid tot 300 MB/s3 worden zelfs grote bestanden, zoals 4K-video's en een aantal afbeeldingen met een hoge resolutie, in enkele seconden naar een pc overgedragen. U bent minder tijd kwijt aan wachten en hebt meer tijd voor wat écht belangrijk is.

Betrouwbaar in alle omstandigheden

De TOUGH-kaarten zijn niet alleen bestand tegen stof en water, maar ook tegen röntgenstraling (ISO7816-1), magnetische velden, UV-straling en extreme temperaturen. Dit alles met behoud van compatibiliteit met een breed scala camera's en andere SD-kaartlezers.

Fragiele onderdelen zijn weggelaten

Door de zwakke onderdelen van conventionele SD-kaarten — de ribben en de schrijfbeveiligingsschakelaar — weg te laten, is de betrouwbaarheid enorm verbeterd. Dit vermindert het risico op problemen bij het opnemen van gegevens.

Superieure water- en stofbestendigheid

Het volledig afgedichte, ééndelige gietwerk voldoet aan de hoogste eisen voor water- en stofbestendigheid. De TOUGH-kaarten uit de SF-G-serie hebben een IP68-classificatie en zijn bestand tegen fijn stof, modder, vuil en 72 uur lange onderdompeling in water, tot een diepte van 5 meter.

V90 voor het maken van hi-res video's

Ondersteuning voor de nieuwste V90-videosnelheidsklasse zorgt ervoor dat deze kaart ideaal is voor hi-res video-opnamen. V90 is de hoogste videosnelheidsklasse en garandeert een minimale schrijfsnelheid van 90 MB/s. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over ontbrekende frames of caching, zelfs bij het opnemen van 8K-video's.

Scanhulpprogramma voor SD-kaarten

Het zou een ramp zijn als uw camera ineens geen foto's meer zou opslaan. Alle geheugenkaarten slijten in de loop van de tijd, waardoor de kaart geen gegevens meer kan opslaan. Het scanhulpprogramma voor SD-kaarten van Sony scant regelmatig automatisch uw SD-geheugenkaart en geeft u een seintje wanneer het tijd is om de kaart te vervangen. Probleem opgelost. Beschikbaar voor pc en Mac. 

Download het scanhulpprogramma voor SD-kaarten >

File Rescue4

Soms gaat er iets mis en worden bestanden en foto's per ongeluk verwijderd. File Rescue is een krachtige, gebruiksvriendelijke tool voor het herstellen van gegevens. Het programma kan gratis worden gedownload door klanten die een geheugenkaart van Sony hebben aangeschaft.   

File Rescue downloaden >

0 sterren op basis van 0 beoordelingen