OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Tamron 70-180mm f/2.8 Di III VXD Sony E-mount

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Met een veelzijdig zoombereik, een lichtsterk en compact ontwerp, vormt de Tamron 70-180mm f/2.8 Di III VXD Sony FE een unieke kijk op de alomtegenwoordige en populaire telezoom. Het objectief is ontworpen voor Sony fullframe systeemcamera's. Met een nuttig kort tot middellang tele-bereik wordt deze lens gekenmerkt door het maximale constante diafragma van f/2.8 voor werken bij weinig licht en om de scherptediepte te regelen.


Compacte en lichtgewicht body voor actieve fotografen
Tamron heeft de compacte en lichtgewicht Tamron 70-180mm f/2.8 Di III VXD lens ontworpen als de ideale combinatie voor een fullframe systeemcamera. Om dit kleine formaat te bereiken met behoud van de hoge prestaties van het f/2.8-diafragma, heeft Tanron gekozen voor een maximale brandpuntsafstand van 180mm en gebruikte een innovatief zoommechanisme. Ook worden de beeldstabilisatiefuncties van de body gebruikt voor trillingsvrij fotograferen. Het resultaat is een compacte telezoomlens voor comfortabel en gemakkelijk fotograferen uit de hand.


VXD lineaire motoren voor een snelle en nauwkeurig scherpstelling
De autofocus wordt afgehandeld door twee VXD lineaire motoreenheden, die een opmerkelijk snelle, nauwkeurige en stille scherpstelprestaties leveren. Daarnaast is fulltime handmatige scherpstelling beschikbaar. 


Geavanceerd optiek
Het geavanceerde optiek omvat een reeks lage dispersie- en asferische elementen om verschillende aberraties te corrigeren. Een BBAR-G2-coating helpt om flares en ghosting te verminderen voor een hoog contrast en kleurnauwkeurigheid. Bovendien wordt een systeem met zwevende elementen gebruikt om een consistente beeldkwaliteit te garanderen over het gehele scherpstelbereik van f/2.8 tot oneindig.


Weerbestendig
Het Tamron 70-180mm f/2.8 Di III VXD Sony FE mount objectief is dankzij de weerbestendige constructie geschikt voor gebruik in slechte weersomstandigheden. Het frontelement is voorzien van een fluor-coating om te beschermen tegen vingerafdrukken en vlekken.

Kenmerken van de Tamron 70-180mm f/2.8 Di III VXD Sony FE mount objectief

  • Ontworpen voor Sony fullframe systeemcamera's
  • Lichtste en meest compacte f/2.8 telezoomlens in zijn klasse
  • VXD lineaire moto voor een snelle en nauwkeurige scherpstelling
  • Constant diafragma van f/2.8 over het hele zoombereik
  • Uitstekende beeldkwaliteit om de sfeer van het moment vast te leggen
  • Afgerond diafragma met 9 lamellen voor een aangenaam bokeh
  • Zoomvergrendelingsschakelaar voorkomt uitzakken tijdens transport
  • Filtermaat: 67mm
0 sterren op basis van 0 beoordelingen