OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Workshop AF op Canon EOS R - 29 juni '24

Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Er zijn nog plaatsen vrij!
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Canon Eos R camera's staan bekend om hun unieke en doeltreffende autofocus. Maar hoe stel je deze het beste in, hoe haal je het meeste uit jouw toestel? Wil je meer leren over de autofocus van de Canon Eos-R schrijf je dan in voor deze workshop met Richard Buijsman, professioneel fotograaf en sinds 10 jaar Canon master-demonstrator!

Richard gaat samen met jullie door alle instellingen en zet samen met jullie de theorie direct om naar de praktijk: de hele autofocus menustructuur wordt behandeld, waarbij je steeds aanwijzing en handige tips krijgt.

Wil je meer weten over wat de autofocus van de EOS R-systeemcamera's zo uniek maakt? Met de nieuwste generatie camera's van het EOS R-systeem introduceerde Canon een sensor die ook slim kan autofocussen, dankzij de technologie met de naam "Dual Pixel CMOS AF II”. Deze nieuwe manier van autofocussen maakt gebruik van kunstmatige intelligentie voor snelle en accurate herkenning en tracking van onderwerpen (mensen, dieren en voertuigen). De oog- en gezichtsherkenning assisteert met precisie bij het maken van portretten, terwijl het herkennen van katten, honden en andere dieren het werk van natuurfotografen vergemakkelijkt. Bovendien maakt het Dual Pixel CMOS AF II het mogelijk om ook bij weinig licht haarscherpe beelden te fotograferen.

Wil je maximaal gebruik maken van de nieuwe Canon EOS R3 en R5, R6, R6 Mark II, R7, R8? Komen de Autofocus menu's je bekend voor, maar grijp je vaak naar de handleiding? Volg dan deze Autofocus workshop met Richard, terwijl hij je meeneemt op een rondleiding door het Autofocus menusysteem en je hints, tips en advies geeft over hoe je het beste uit de camera's haalt. Hij zal de nieuwe functies ontrafelen en uiteraard vragen beantwoorden.

Wat neem je mee? Je camera, objectieven, extra batterij en geheugenkaart.

Praktisch:

- Wanneer? Zaterdag 29 juni, van 9u30 tot 12u30
- Waar? Zaal "Flores", Koningin Astridstraat 29A in Veldegem - vlakbij onze winkel.
- Prijs? € 75,- GRATIS voor klanten!
- Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt!

Je betaalt € 75 voor deze opleiding maar krijgt dit bedrag - indien je je toestel bij ons aangekocht hebt - 100% terugbetaald onder de vorm van een waardebon die je kan gebruiken voor een toekomstige aankoop van Canon materiaal!

Opgelet: kies bij het uitchecken voor "afhalen in de winkel" zodat je geen verzendkosten moet betalen!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen