OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Atomos Shinobi

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Atomos Shinobi is een 5.2" 4K fieldmonitor van professionele kwaliteit. De monitor is ideaal voor gebruik op je camera, wat vooral handig is voor vloggers en filmmakers. De Shinobi heeft een compacte en lichtgewicht behuizing en is makkelijk mee te nemen.

4K ondersteuning
De Shinobi is voorzien van een HDMI-input en biedt ondersteuning voor 4K tot 30fps. Daarnaast ondersteunt de monitor SD, HD, UHD en DCI.

AtomHDR
Met de AtomHDR-weergavetechnologie volg je je log-gamma opnames nauwkeurig. Dit zonder platte, verbleekte afbeeldingen te bekijken of een LUT te gebruiken om het dynamische bereik en kleurruimte te comprimeren. De monitor ondersteunt populaire log-indelingen van Sony-, Canon-, Panasonic-, Arri-, Red- en JVC-camera's.

Degelijk
De Shinobi is gebouwd om bestand te zijn tegen de zware omstandigheden van de productie en is voorzien van een lichtgewicht kunststof behuizing. De Shinobi haalt zijn kracht uit een enkele L-serie accu.

Voeding
De Shinobi werkt op NP-F accu's en gaat ongeveer 4 uur achtereen mee. De bediening is intuïtief en de Shinobi wordt 'out of the box' geleverd met Xrite kalibratie ondersteuning.

Display
De Shinobi heeft een 10-bits LCD IPS-paneel. De monitor heeft een helderheid van 1000cd/m² en is zowel binnen- als buitenshuis goed af te lezen.

Compatibiliteit
Deze monitor weegt slechts 200 gram en heeft een stevig kunststof behuizing. Het scherm is vooral heel handig voor systeemcamera's. De monitor is compatibel met alle Ninja V accessoires. 

Extra functies
Extra functies zijn onder meer een reeks aan belichtingsanalyses op het scherm, frame- en focus hulpgereedschappen en een anamorphic de-squeeze. Er wordt 12V-voeding meegeleverd.


Kenmerken van de Atomos Shinobi

  • 5.2 inch on-camera fieldmonitor
  • AtomHDR ondersteuning
  • 4K tot 30fps ondersteuning
  • Helderheid van 1000cd/m²
  • Lichtgewicht en compact
  • Maakt gebruik van Sony L-series accu's (NP-F970)
  • Gaat tot 4 uur mee op één acculading
  • 1/4" schroefaansluiting boven en onder
  • Compatibel met Ninja V accessoires

 

Check compatibiliteit met jouw camera hier

0 sterren op basis van 0 beoordelingen