Wij zijn terug open!!! Bestellen via de webshop en thuis laten leveren blijft natuurlijk ook mogelijk. Klik op "CONTACT" voor meer info!

Jupio Single Charger

Beschikbaarheid: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: 1-2 dagen

 

De Jupio Single Charger is een unieke oplader die die dankzij het plate-systeem geschikt is voor een enorm assortiment accu's en accessoires. Je hebt hiervoor uiteraard wel de juiste charger plate nodig. Standaard uit de doos is de Single Charger alleen geschikt om met de 1A USB-aansluitingen USB-apparaten op te laden.

Wanneer je gebruikmaakt van de optionele plates die beschikbaar zijn voor deze Jupio oplader is er bijna geen accu of batterij-soort te noemen die niet opgeladen kan worden. Er zijn plates beschikbaar voor fotocamera-accu's, videocamera-accu's, smartphone-accu's en AA-/AAA-batterijen.  Met de meegeleverde autolader kun je ook onderweg in de auto je accu's en batterijen opladen. De USB-aansluiting zorgt ervoor dat je tegelijkertijd ook nog een apparaat via USB kunt opladen.

Het is niet mogelijk om de USB-aansluiting te gebruiken om een accu die op de Jupio Single Charger geplaatst wordt op te laden.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen