OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Bart Heirweg - Dardennen

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

DARDENNEN: EEN ONTDEKKINGSTOCHT DOOR DE GROENSTE REGIO VAN ONS LAND
Van weidse landschappen tot de kleinste wezentjes: de Ardennen tonen ons dat we helemaal niet ver hoeven reizen om magische momenten te beleven of imposante natuur te ontdekken. Want dit deel van ons kleine land is groots in ongerepte natuurschoonheid. Ontdek de verborgen plekjes van de Ardennen in 150 beelden, waarin licht en sfeer de hoofdrol spelen.

In 2020 (her)ontdekten we massaal de natuur in eigen land. Om te ontspannen en te ontsnappen. De populairste bestemming? D’Ardennen. Bart trekt al meer dan 20 jaar naar de groenste regio van ons land en neem je in dit boek mee op ontdekkingstocht langs ongebaande paden. Klaar om de echte Ardennen te ontdekken?

ONGEKENDE NATUURPRACHT IN EIGEN LAND

Je bent er al vaak geweest en ziet de regio ook steeds drukker worden. Hoe kan je de Ardennen nog verrassend in beeld brengen? En zijn er nog andere mooie plekjes naast de toeristische trekpleisters?

Laat je inspireren door Dardennen: in 150 beelden en persoonlijke tekstjes neem ik je mee op ontdekkingsreis door de overweldigende natuurkracht van deze regio. Van weidse landschappen tot de kleinste wezentjes. In bijzondere landschappen en imposante dronebeelden: zo zag je de Ardennen nog nooit.

Vergeet de hotspots en ga zelf op pad, met dit boek als leidraad. Zonder exacte gps-locaties, maar mét open ogen en stevige wandelschoenen. Want er valt nog zoveel te ontdekken.

 

Afwerking: Hardcover
Aantal pagina's: 192
Afmetingen: 290x230
Tweetalige uitgave: Nederlands-Frans
Verschijningsdatum: november 2021

0 sterren op basis van 0 beoordelingen