OPGELET: vanaf nu zijn we op zaterdagnamiddag ENKEL OPEN OP AFSPRAAK! Pasfoto's zijn altijd ENKEL OP AFSPRAAK! Klik op CONTACT om online een afspraak te maken.

Meike Extension Tube set - Sony E-Mount

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Deze Meike Extension Tube Set bestaat uit twee extension tubes die de macromogelijkheden van uw huidige lenzen aanzienlijk verbeteren zonder daarbij in te leveren op de kwaliteit. Wanneer er gebruikgemaakt wordt van het TTL-meetsysteem hoeft u geen belichtingscompensatie toe te passen. Ook de autofocus blijft gewoon werken wanneer er gebruikgemaakt wordt van de AF-drive. De ringen hebben een metalen lensmount.

 

Deze tweedelige tussenringenset van Meike maakt de kleine wereld groot, ideaal voor macro-fotografie. Een tussenring plaatst u tussen uw objectief en uw camera. Daardoor kunt u dichter op het onderwerp komen en krijgt u het te fotograferen onderwerp groter op de foto. Een tussenring is hol, er zit geen lenzenstelsel in en er verandert dus niets aan de kwaliteit van uw objectief. Tussenringen werken het beste met een teleobjectief. Alle automatische functies van uw camera blijven behouden. De set bestaat uit twee losse delen die onafhankelijk maar ook met elkaar gebruikt kunnen worden. Op die manier kunt u kiezen uit 10mm, 16mm of 26mm en zo steeds dichter op het onderwerp komen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen