OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Mobile Everyday Loop Case iPhone 12 Pro Max - Charcoal

Artikelnummer: 155MLCAGCH1
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

De Peak Design Mobile Everyday loop case is een telefoonhoesje met de perfecte balans tussen slankheid, stijl en bescherming. Bovendien perfect te combineren met het hele Peak Design Mobile Ecosystem en met MagSafe-accessoires.

Slank, sterk en weerbestendig
De Everyday case heeft een slank profiel van slechts 2.4mm, is gemaakt van polycarbonaat en voorzien van een beschermende rubberen bumper, allemaal verpakt in een prachtige weerbestendige nylon canvas omhulsel en is bestand tegen een val van 2 meter hoogte.

SlimLink en MagSafe compatibiliteit
Wat de Everyday Case echt onderscheidt, is het geïntegreerde magnetische/mechanische SlimLink slot. Met deze case om je iPhone kun je direct verbinding maken met alle Peak Design Mobile-houders, opladers en accessoires. Het werkt zelfs met Apple MagSafe-opladers en accessoires. Aan de achterzijde is de case voorzien van een anti-slip lus voor extra grip en veiligheid. Met 2 bevestigingspunten voor Peak Design Anchors kun je je telefoon aan elke Peak Design-riem bevestigen. Alles wat je wilt in een telefoonhoesje, zonder compromissen.

Kies de case speciaal gemaakt voor jouw model smartphone of kies voor de universele adapter

0 sterren op basis van 0 beoordelingen