OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Nikon Z 85mm f/1.2 S

Artikelnummer: JMA302DA
Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Nikon breidt haar assortiment krachtige S-line-objectieven uit met de NIKKOR Z 85mm f/1.2 S. Dankzij het zeer grote maximale diafragma van f/1.2, wat zorgt voor een prachtige bokeh, en de zeer nauwkeurige autofocus is dit objectief het ultieme portretobjectief voor systeemcamera’s uit de Z-serie.

De NIKKOR Z 85mm f/1.2 S is geoptimaliseerd voor het uitzonderlijke dynamisch bereik van de Z-vatting en levert daardoor ongelooflijke helderheid met veel details. Het biedt nieuwe mogelijkheden voor liefhebbers van portretfotografie en biedt ze de kans om opnieuw te ontdekken waartoe een kwalitatief portretobjectief in staat is.

Het spectaculaire oplossend vermogen van dit professionele portretobjectief zorgt voor een meesterlijke reproductie van huidtinten en fijne details in kleding of make-up. In combinatie met de zeer kleine scherptediepte en de zachte bokeh van het objectief krijgen beelden een bijna driedimensionale kwaliteit. De bokeh zelf is ronduit subliem: perfect rond met vloeiende gradaties en zonder kleurranden, zelfs niet rond puntlichtbronnen. Voor wie graag dramatisch tegenlicht wil, worden beeldschaduwen, reflecties en lichtvlekken zorgvuldig tegengegaan. Zelfs bij opnamen rechtstreeks tegen felle lichtbronnen in worden uitzonderlijk scherpe en heldere resultaten geboekt.

De autofocus is nauwkeurig, waardoor fotografen vol vertrouwen kunnen fotograferen bij f/1.2 en werken met een flinterdunne scherptediepte. De bedieningselementen zijn volledig aanpasbaar en gemakkelijk te bereiken, wat ideaal is als je wilt fotograferen zonder je oog van het onderwerp af te halen. Bovendien is de stevige behuizing zorgvuldig afgedicht, zodat je er mee kunt werken zonder je zorgen te hoeven maken over het objectief, ook niet in stoffige omgevingen of bij wisselvallig weer.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen