OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

Peak Design Travel Backpack 45L zwart

Artikelnummer: 155BTR45BK1
Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Peak Design Travel Backpack 45L Black
De veelzijdige tassen uit de Travel Line van Peak Design zijn er om het vervoer van je bagage en camera-apparatuur te vergemakkelijken. Toegang tot de inhoud vanaf alle zijdes maakt het een fluitje van een cent om snel je camera erbij te pakken of juist weg te stoppen.

Talloze mogelijkheden!
In de Travel Backpack 45L is ruimte voor allerlei apparatuur. Denk hierbij aan je camera met lenzen, accessoires, statief, monopod, drinkflesjes of zelfs kleding. Ook zijn er voor het oog niet snel zichtbare vakken voor belangrijke items zoals je paspoort of telefoon. Daarnaast beschikt de tas over ruimtes voor je 15 inch laptop en 10 inch tablet.

Zeer handig in gebruik
Een rugtas die je op de grond zet, valt vaak om door onstabiliteit. Met de Peak Design Travel Backpack 45L overkomt je dat niet. Je draagt de tas als rugtas of aan één van de vele handvaten waarvan de tas is voorzien. De schouder-, taille- en borstriemen maken het dragen van de tas zeer comfortabel. Draag je de tas liever aan een handvat, stop deze riemen dan weg achter het rugpaneel. 

Internal Compartment System
Het gebruik van de Travel Backpack 45L op zichzelf is al comfortabel en praktisch, maar het Internal Compartment System van Peak Design maakt het je nog net ietsje gemakkelijker. De pouches en camera cubes passen precies in de Travel Backpack en geven je overzicht en duidelijkheid. In de camera cubes blijven je camera's en lenzen goed beschermd en in de pouches en packing cube is ruimte voor accessoires en kleding. In de Travel Backpack 45L kun je drie pouches kwijt, of bijvoorbeeld een packing cube in combinatie met een pouch.

Veilig en duurzaam
De tas is gemaakt van duurzaam nylon en is weerbestendig. Daarnaast is de tas waterbestendig, dus bang voor een regenbui hoef je niet te zijn. Jouw apparatuur en andere bagage blijft in de Travel Backpack veilig beschermd!


 
Kenmerken van de Peak Design Travel backpack 45L Black

  • Veelzijdige tas, geschikt voor meerdere doeleinden
  • Vergroot de tas van 30L naar 45L
  • Op te vullen met bijbehorende pouches en cubes
  • Meerdere extra opbergvakken
  • Weer- en waterbestendig
  • Ruimte voor een 15-inch laptop en een 10-inch tablet
  • Beschikt over vakken voor waterflesjes, statief en monopod
  • Te openen vanaf achter- en voorzijde en zijkanten
0 sterren op basis van 0 beoordelingen