PASFOTO'S enkel op afspraak! Bel 050 277438

PolarPro Variabel ND filter 6-9 stops 82mm

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

PolarPro Variabel ND filter 6-9 stops 82mm
De variabele ND filters van PolarPro zorgen ervoor dat je je framerate en/of sluitertijd onder alle lichtomstandigheden kunt aanpassen. Ideaal voor wie regelmatig filmt met een spiegelreflexcamera. De Vario ND filters van PolarPro, de Peter McKinnon Edition, zijn gemaakt uit twee delen Quartzglas die je over elkaar heen kunt draaien om de gewenste hoeveelheid licht op je lens te laten vallen. De aluminium vatting heeft een lasergegraveerde stops-indicatie, zodat je precies kunt aflezen hoeveel f-stops licht er tegengehouden worden door het filter. Hierdoor ontstaat er geen kruis-polarisatie of vignettering, zelfs niet bij een brandpuntsafstand van 16mm.

Filters van de hoogste kwaliteit
De variable ND filters zijn gemaakt van Pure Fused Quartzglas. Dit zorgt voor een geweldige optische kwaliteit, ongekende duurzaamheid en een lage brekingsindex, geschikt voor sensoren tot 100mp. Daardoor vindt er geen scherpteverlies plaats. Daarnaast is Quartzglas extreem temperatuurbestendig en zijn de filters perfect kleurneutraal. Het filter houdt 6-9 stops licht tegen. Dat maakt het geschikt voor filmen in helder weer met diafragma's zoals f1.4 - f2.8. Ook kun je met dit filter opnemen in LOG formaat met ISO waardes van boven de 400. Het filter heeft een doorsnede van 82mm en weegt 56 gram.

Luxe uitvoering met Defender lensdop
De vario ND filters van PolarPro worden geleverd in een luxe verpakking. Naast het filter vind je in de verpakking een Defender Slim Lensdop die ervoor zorgt dat er geen vingerafdrukken op het filter komen wanneer je deze op je lens draait. Verder worden een magnetische hard case en een soft case meegeleverd. Ten slotte zit er een microvezel reinigingsdoekje in de doos.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen