OPGELET: wegens opfrissingswerken zal de winkel GESLOTEN zijn van dinsdag 31/1 t.e.m. zaterdag 4/2! Klik op "CONTACT" voor meer info.

Samyang AF 12mm f/2.0 Fuji X

Beschikbaarheid winkel: Tijdelijk uitverkocht.
Levertijd: Klik op de groene knop voor meer info.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Het Samyang 12mm f/2.0 AF Fujifilm X-mount objectief is een compacte ultragroothoeklens en combineert een groothoekperspectief met een lichtsterk maximaal diafragma. Het is ontworpen voor APS-C-formaat Fujifilm X-mount systeemcamera's en biedt een brandpuntsafstand van 18mm in het 35mm equivalent. Deze lens is ideaal voor landschaps, reis-, interieur-, architectuur en astrofotografie.

Lichtsterk diafragma
Het lichtsterke maximale diafragma van f/2.0 blinkt uit in moeilijke lichtomstandigheden en biedt meer controle over de scherptediepte, plaatsing en de focus.

Optiek met minimale vervorming
Twee elementen met een extra lage dispersie, een element met een hoge brekingsindex en een asferische element zijn in de lensconstructie verwerkt om aberraties en vervormingen te helpen beheersen voor meer helderheid en scherpte.

Ultra Multi Coating
Op alle lenselementen is een Ultra Multi Coating aangebracht om lensflare en ghosting te verminderen voor meer contrast en een hoge kleurgetrouwheid.

Snelle en stille scherpstelling
De lineaire STM-autofocusmotor zorgt voor een snelle en stille scherpstelling. De lenscilinder bevat een aangepaste functieschakelaar en een scherpstelvergrendelingsknop voor optimale schepstelling.

Zeer fraai bokeh
Het diafragma met 7 lamellen zorgt voor een mooie bokeh-kwaliteit.

Kenmerken

  • X-mount lens voor APS-C-formaat systeemcamera's
  • Diafragmabereik van f/2.0 tot f/22
  • Ultra Multi Coating voor meer contrast en kleurgetrouwheid
  • Lineaire STM-autofocusmotor voor een snelle en stille autofocus
  • Minimale scherpstelafstand van 19cm
  • Diafragma met 7 bladen
  • Weerbestendig constructie
  • Inclusief tulpvormige zonnekap en pouch
0 sterren op basis van 0 beoordelingen