OPGELET: pasfoto's zijn enkel op afspraak!!! Maak online een afspraak via Diensten > Pasfoto's

101 Tips voor Reisfotografie - Piet Van den Eynde

Beschikbaarheid winkel: Uit voorraad leverbaar!
Levertijd: Klaar voor afhalen in de winkel of 1 à 2 werkdagen bij verzending.
Beschikbaarheid magazijn:
Levertijd:

Reisfotografie. Het woord roept het beeld op van een reiziger-avonturier, gekleed in een smetteloos linnen pak, die met zijn camera achteloos in de hand door smalle steegjes van onbekende steden flaneert en de ene na de andere wereldfoto op zijn geheugenkaartje vastlegt. De realiteit is vaak anders: zonsondergangen die last-minute verborgen worden door wolken, Unesco werelderfgoed dat net tijdens je bezoek in de steigers blijkt te staan, zonlicht dat zo contrastrijk is dat je wou dat er zonnecrème voor je sensor bestond...

Maar... laat deze woorden je niet afschrikken. Reisfotografie is een uitdagende maar fantastische bezigheid. Met de 101 tips uit dit boek (256 pagina's) zal je na je volgende reis met sterkere beelden naar huis komen, ongeacht of je bestemming zich in eigen land, een buurland of aan de andere kant van de wereld bevindt.

 

 

Over Piet Van den Eynde…

Piet Van den Eynde is freelance fotograaf, auteur en trainer. Sinds hij in 2009 een camera, een paar lenzen en een flitser in zijn bagage stak en een jaar door Turkije, Iran, India en Indonesië fietste, is hij gebeten door het reisfotografie-virus. Wanneer hij niet zelf op reis is of een reisfotografie-workshop aan het begeleiden is, maakt hij videotutorials of schrijft hij boeken over fotografie en beeldbewerking.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen